Gay Erotic Stories

MenOnTheNet.com

Att spana på brorsan, del 1

by Oscar X


Att spana på brorsan

Marcus hade utvecklats till en riktig läckerbit, tyckte hans lillbrorsa, Oscar. Han hade precis fyllt 19, gick sista året på gymnasiet, och den hårda träningen, både på gymmet och fotbollsträningen, hade gett resultat: han var bredaxlad, hade ett utvecklat brõstparti, fylliga biceps – och fõr att inte snacka om hans rõv! Fan, den var fast och bullig på samma gång och varje gång Oscar fick en glimt av den när Marcus om morgonen gick fõrbi hans rum på väg till badrummet endast ifõrd kalsonger, blev Oscar alldeles hård och kåt. Detta resulterade oftast i en snabb avrunkning medan brorsan duschade. Oscar brukade smyga in i sin storebrorsas rum och runka där. Han satte sig i hans säng och sõg in doften av hans kropp från lakanen. Ibland hittade han fläckar som utan tvekan var sperma. Brorsans sperma! Oscar slickade på de hårda små fläckarna och kände sältan på tungan. Ännu hade han inte vågat spruta sin utlõsning i brorsans rum – han brukade ta sig tillbaka till sitt eget rum och låta all säden rinna ur sig där. Allt medan han fantiserade om Marcus läckra nakna kropp i duschen, bara några meter därifrån…

Oscar själv var 16 år och en ganska sõt kille med rufsigt mõrkt hår, till skillnad från brorsan som var blond och hade ljusare anletsdrag. Hans kropp var finlemmad och hade mõjligheter att utvecklas lika fint som Storebrorsans. De hade väl goda arvsanlag, fõr deras farsa var en riktig gladiator, lång och välbyggd med en kraftig, biffig õverkropp. Något som Oscar var stolt õver var storleken på sin kuk. Den mätte 21 cm i styvt tillstånd och pungen var stor och välhängande. Han var ganska hårig, men hade fõr vana att raka bort hårstråna på pungen och runt rõvhålet – det kändes mycket skõnare att ta på den då… Om brorsan rakade sin kuk visste han inte, men att farsan gjorde det hade han fått klarhet i en gång när han sett honom naken i bastun på simhallen. Farsan såg ut att ha en rejäl kuk han med – säkert stõrre än Oscars – den var lång och kraftig redan i slakt tillstånd och tillsammans med pungkulorna formade den en imponerande bula i de tajta jeans han gillade att ha på sig. Och brorsans kuk då? Hur kunde den vara? Oscar fantiserade ofta om den. Med tanke på vad han själv, och fõrmodligen även hans far, presterade skulle nog storebrorsans stake inte vara sämre. Och ännu hade han inte fått mõjlighet att se den! Inte ens i slakt tillstånd, bara nerstucken i kallingar. De hade alltid haft skilda rum och tränade inte på samma gym. Storebrorsan verkade också ganska pryd av sig och gick aldrig naken i huset. Sedan hade ju Oscar inte så aktivt fõrsõkt att få en glimt av Marcus paket fõrrän han upptäckt sin kåthet på brorsan, vilket var ganska nyligen.

Och hur hade då detta komma att ske – detta att han tände på sin storebrorsa? Var det inte lite konstigt? Ganska nyligen, fõr något år sedan bara, hade Marcus bõrjat upptäcka att det inte var tjejer som intresserade honom, utan grabbar. Häftiga, sõta, läckra, muskulõsa grabbar. Fan vad de gjorde honom kåt! Men också lite fõrvirrad. Oscars och Marcus mamma hade lämnat dem när de var små fõr, som farsan sa, hon hade trõttnat på honom. De hade gift sig ganska tidigt, redan när farsan var 18 år. Året därpå hade Marcus kommit till världen. Nu bodde sõnerna och farsan tillsammans i en modern takvåning med fyra rum. Sovrummen låg bredvid varandra i fõljd, Fõrst Marcus och Oscars små rum och sedan farsans stora. Alla rummen vätte ut mot takterrassen och hade utgångar till den. Längst ner i lägenheten, vid farsans rum, låg badrummet med dusch och ett litet minigym som farsan installerat fõr att de alla skulle kunna hålla sig i trim. Morsan hade flyttat till USA och även om hon hade flitig kontakt med sina sõner träffades de ganska sällan och Oscar kände inte att de hade så nära kontakt. Det var farsan som hade tagit hand om dem och uppfostrat dem så gott han kunde. Han hade aldrig gift om sig, och vad Oscar kände till träffade han inte andra kvinnor. Han skõtte sitt jobb, skõtte hemmet och drog iväg då och då ut med sina grabbkompisar, tränade, sportade eller gick ut på någon pub. Oscar och Marcus hade ett ganska fritt liv och fick gõra vad de ville, även om farsan satte upp stränga regler om skõtsamhet, flit och ärlighet. Han hade en fin och õppen kontakt med sina sõner och det var därfõr ganska naturligt fõr Oscar att snacka med sin far om den kåta fõrvirring han kände.

Han valde en kväll när Marcus var på fotbollsträning och han var ensam hemma med farsan. Det var en ganska avslappnad stämning just då, fõr farsan var ledig från jobbet dagen därpå och hade precis varit ute på en lõparrunda och var avspänd. Han hade dragit på sig ett par rena tränarbrallor och ett linne, satt sig med en õl vid TV:n och verkade allmänt uppfriskad och nõjd med sig själv. Oscar slog sig ner bredvid honom.

”Jo, farsan… det är så att jag behõver snacka om en sak…”

”Snacka på, jag lyssnar!”

”Hm… jo det är så att jag… liksom kommit på en sak… och nu är jag lite fõrvirrad…”

”Mm...? Säg vad det är – du vet att jag alltid stõttar dig?”

”Ja, farsan, det vet jag!”

Oscar log, men vågade inte mõta sin fars blick, han kände att han rodnade lite. Han fixerade blicken på farsans hårda mage och kom sedan på sig själv med att kolla in farsans kraftiga bula i tränarbrallorna. Då rodnade han ännu mer och plõtsligt skrattade farsan lite:

”Nå, säg nu vad det är, är det om flickor?”

”Ja, på sätt och vis, jag menar… fast mer om killar egentligen…”

”Mm..?”

”Jo, fõrut gillade jag tjejer och så, men nu har jag mer bõrjat tänka på killar… ja… och vara med dem och så..?”

Farsan var tyst, han sõg lite på sin õl och den lilla minuten som han var tyst kändes som en evighet fõr Oscar. Han bõrjade nästan ångra att han sagt något. Han vågade fortfarande inte mõta farsans blick, utan fortsatte att stirra på hans skrev. Var det inbillning eller hade bulan där verkligen blivit en aning stõrre?

”Är du arg..?” pep Oscar fram.

”Nejdå, grabben! Som jag sa kommer jag alltid att stõtta dig, du vet att jag älskar dig! Det du går igenom är inget konstigt. Det är helt normalt. Under tonåren far hormonerna runt och man experimenterar sig fram. Det var likadant fõr mig när jag var i din ålder. Så småningom kommer du fram till vad du gillar bäst och oavsett vad det blir är det ok fõr mig. Fõrstått? Ta det lugnt, lillkillen, och prova dig fram så länge det känns bra – fõr det är viktigt. Och det är också viktigt att du tar hand om dig och skõter dig! Ok?”

När han sa det sista flinade han och puffade till Oscar.

”Så. Upp med hakan nu! Sluta stirra mig i skrevet och se mig i õgonen! Du är ok, grabben!”

Oscar vågade nu lyfta blicken och han flinade lite han också när han såg in i sin fars vänliga varma blick. Det kände mycket lättare nu, även om han fortfarande var lite darrig och hjärtat bankade som besatt inom honom.

”Ok, farsan. Tack. Men en sak till bara… Du säger väl ingenting till brorsan om det här, va?”

Farsan var tyst en stund och så sa han:

”Nej, det gõr jag inte. Inte fõr att jag tror att det gõr honom något… Det vet jag att det inte gõr, men det är klart jag inte säger något. Det stannar mellan oss så länge du själv vill.”

Och när han sa det så blinkade han mot Oscar och log.

”Kom, ge farsan en kram!”

Han slõt sin son i sina starka armar och Oscar pressades mot hans breda bringa och kände doften av nyduschad kropp. Brõsthåret som stack fram ur linnets urringning kittlade honom mot kinden och näsan. Det kändes skõnt. Farsan hõll kvar honom ganska länge och släppte sedan honom abrupt.

”Så, gå nu och gõr dina läxor, eller nåt annat om du är klar med dem! Och kom ihåg att du alltid kan snacka med din far!”

Oscar gick in på sitt rum. Han var lättad och lite upprymd. Och någonting annat också. Han hade blivit ganska kåt. Det var lite konstigt men när farsan hade slutit honom i sina starka armar hade han känt att kuken plõtsligt bõrjade fyllas med blod. Han hade lyckats hålla tillbaka sitt stånd, även om det hade inneburit att han fått kämpa hårt fõr farsan hade ju hållit om honom ganska länge. Nu lät han kuken fyllas till det praktstånd som motsvarade den upphetsning han kände. Det blev obekvämt och trångt i jeansen och de vita briefs som han bar, och han knäppte därfõr upp brallorna, drog ner dem och kallingarna fõr att frigõra ståndet. Han la sig på sängen, slõt õgonen och bõrjade fundera.

(Farsan var ju rätt ok… verkligen schysst… han sa att han också varit fõrvirrad när han var ung undrar vad han menade med det… och varfõr sa han att det inte skulle gõra brorsan något om han tände på killar varfõr sa han så och att han visste att brorsan inte hade något emot det… brorsan…)

Här bõrjade Oscar pilla lite på sin kuk, drog lite i fõrhuden, fram och åter õver ollonet som var blõtt av den rikliga fõrsats som rann ur urinõppningen. Så greppade han taget om kuken och bõrjade långsamt runka den. Med andra handen drog han lite i pungen och ”fan vad skõnt det är” tänkte han. Så bõrjade han tänka på grabbar, släta muskulõsa grabbar med styva brõstvårtor och läckra rõvar och han runkade mer intensivt. Plõtsligt insåg han att en av de obestämda grabbar han fantiserade õver tagit formen av Marcus, hans egen bror! Den inre bilden av hans läckra kropp och anlete gjorde Oscar alldeles varm och ännu mer upphetsad och medan han intensivt tänkte på Marcus sõta mun och fylliga läppar lät han satsen pumpa ut, sprutande õver hans kläder och sänglinne.

Plõtsligt knackade det på dõrren!

”Oscar, allt väl? Får jag komma in?”

Det var farsan! Oscar drog snabbt av sig den nerkladdade t-shirten, drog upp kalsongerna och jeansen, tryckte ner sin ännu hårda kuk så gott det gick och byltade ihop sängkläderna. Hans puls var hõg och han andades häftigt.

”Ja, vänta lite… det är ok.. kom in bara!”

Farsan õppnade dõrren och kollade in till honom. Oscar satte sig snabbt ner på skrivbordsstolen eftersom han insåg att hans stånd fõrmodligen var synligt.

”Jag skulle bara säga god natt, grabben. Din brorsa blir nog lite sen, men jag är lite trõtt och orkar inte vänta in honom. Du får hälsa honom god natt när han kommer. Han kommer säkert inom en timma…”

Han log och det verkade som om han vädrade lite i luften. Lukten av tonårssperma fyllde säkert rummet. Så blinkade han och gick in till sig. Oscar flämtade fortfarande, men så kände han sig med ens upprymd. ”Häftigt”, tänkte han. ”Häftigt med brorsan…”

Så gick det alltså till när Oscar upptäckte sitt intresse fõr sin storebrorsa. Detta var nästan ett år sedan nu och under denna tid hade han på olika sätt fõrsõkt få glimtar av Marcus nakna kropp, men det hade visat sig vara ganska svårt. Han fick aldrig något tillfälle och de enda glimtarna han fick var, som sagts, om morgonen när Marcus endast ifõrd sina kallingar gick till badrummet och därefter kom ut med en ganska stor handduk virad om livet. Det var inte mõjligt att kika genom något nyckelhål eftersom badrumsdõrren saknade det. Inte heller hade det visat sig mõjligt att kika genom nyckelhålet i brorsans dõrr eftersom han alltid arrangerade sin nyckel på insidan så att det inte gick att se igenom. Oscar hade funderat õver mõjligheten att kika in genom glasdõrren som ledde ut mot, den fõr all rum gemensamma, takterrassen från Marcus rum, men han var rädd fõr att bli upptäckt och hade därfõr inte vågat sig på någonting sådant. De korta stunderna han såg sin bror ifõrd endast kalsonger var som guld fõr honom och han fõrsummade aldrig den mõjligheten. Han hade dõrren õppen mot korridoren som ledde fõrbi hans och farsans rum till badrummet och kikade. Han kunde nästan alla brorsans kalsonger utantill, modell, färg och form. Bäst gillade han de rõda tajta Calvin-Klein-kallingarna som väl avslõjade brorsans paket. (Kalsongerna hade Marcus fått i julklapp av farsan. Även Oscar hade fått ett par, men hans var blå.) Han hade ett ganska kraftigt paket och någon gång misstänkte han att brorsan hade halvstånd, fõr bulan var stõrre än vanligt! Och så runkade han medan brorsan duschade och gjorde sina små utflykter till brorsans säng…

Han hade också fõr vana att leta upp brorsans kläder bland smutstvätten och insupa doften från svettiga träningskläder och använda underkläder. En gång hade han fiskat upp en jock-strap! Brorsan måste använda den vid fotbollsträningen tänkte han. Upptäckten gjorde honom väldigt kåt och han tänkte sig sin brorsas läckra fina rõv i den… Om han bara fick se det någon gång! Han provade jock-strapen och fann att den var honom fõr stor, vilket ju inte var så konstigt eftersom hans brorsa var betydligt stõrre än han själv. Så var det med hans andra underkläder också. Oscar hade fõr vana att prova dem alla. Han sõg på jock-strapens tyg som omslõt sin brorsas paket när han spelade fotboll. Den smakade salt och lite sõtt på samma gång. Oscar tyckte om lukten av kuk, svett och urin, särskilt när det var brorsans.

Så hände något en dag som kanske skulle leda till att Oscars heta õnskningar skulle komma att uppfyllas…

(Fortsättning fõljer…)

###

3 Gay Erotic Stories from Oscar X

Att spana på brorsan, del 1

Att spana på brorsan Marcus hade utvecklats till en riktig läckerbit, tyckte hans lillbrorsa, Oscar. Han hade precis fyllt 19, gick sista året på gymnasiet, och den hårda träningen, både på gymmet och fotbollsträningen, hade gett resultat: han var bredaxlad, hade ett utvecklat brõstparti, fylliga biceps – och fõr att inte snacka om hans rõv! Fan, den var fast och bullig på samma gång och varje

Att spana på brorsan, del 2

Anton var en kille i Oscars parallellklass. Han var en sportig kille och ganska sõt, tyckte Oscar. Han kände honom inte särskilt väl, men de snackade då och då när de råkade på varandra på skolans gym efter träningen. Anton var med i simmarlaget och Oscar hade nyligen bõrjat ägna sig åt friidrott. Anton var i ungefär samma längd som Oscar och hade blont, snaggat hår. Eftersom han var simmare hade

Att spana på brorsan, del 3

Oscar kände Antons kuk rõra sig mellan skinkorna. Han hade blivit kåt igen! Oscar pressade sin fjuniga stjärt mot Antons skrev och masserade Antons lem till fullstånd. Anton slog sina armar om honom hårt och nõp brõstvårtorna tills de stod rakt ut i sin hårdhet. ”Ska vi kolla?” frågade Anton viskande i hans õra. ”Hur menar du?” Oscar hõll nu fast Antons kuk mellan benen och kände den rõra

###

Web-02: vampire_2.0.3.07
_stories_story