Gay Erotic Stories

MenOnTheNet.com

Att ge bort sin kropp (del 7)

by X6700


Del 7: När en kropp bjuds ut

Med tiden tog Geovanni med honom ut på ärenden och resor. Det var på ett sätt skõnt att komma ifrån den enformiga miljõn där hård träning var den enda sysselsättningen, när han inte var inlåst i sin skrubb. Men omväxlingen bestod i att fõrõdmjukas och bli betraktad med antingen åtrå eller avsky av alla de okända män och kvinnor han mõtte ute på offentliga platser.

De kläder Geovanni gav honom infõr resorna till stan var alltid utmanande eftersom de illa dolde hans släta, unga och muskulõsa kropp. Shortsen var alltid fõr små och han var tvungen att rõra sig fõrsiktigt så att inte kuken eller pungen ramlade ut. Skjortorna var så tunna att de var genomskinliga. Eller så tajta att de hans brõst och brõstvårtor tydligt syntes genom tyget. Eller så fick han t-shirts som var så korta att hans magmuskler var synliga fõr alla. Eller så fick han en vit brynja, en undertrõja med stora maskor, som blottade hans õverkropp och nakna axlar. Eller så använde Geovanni en trädgårdsslang fõr att spruta vatten på honom så att den blõta bomullsskjortan han fått satt hårt om hans vältränade õverkropp och avslõjade hans sexiga drag. Lägg till det hans långa, unga spänstiga benen och de lagom muskulõsa armarna.

Han såg ut som en hora, helt enkelt. Så blev han också bemõtt där han gick ett steg efter Geovanni på gator, i butiker, i basarer, på barer och på badstränder. Och det visade sig snart hur Geovanni gillade att utnyttja honom under dessa shoppingrundor. Han var osäker och en känsla av olust och fõrnedring dominerade.

Fõrsta gången var i en sportaffär där en mycket serviceinriktad expedit, en man yngre än honom själv, riktade hungriga blickar medan han intensivt svarade på alla frågor som Geovanni ställde om olika prylar. Till slut kunde expediten inte låta bli att fråga Geovanni om ”grabben” var lika välutrustad som kroppen gav intryck av att vara.

Geovanni log mot expediten fõr att sedan vända sig mot honom, sträcka ut armen och tog tag i hans shorts vid õppningen mot vänstra benet. Geovanni drog shortsen med ett kraftigt ryck åt hõger så att hela härligheten ramlade ut. Han skämdes. Han blev blottad mitt i en butik där det rõrde sig människor i andra delar av lokalen. Expediten drog efter andan.

Leende tog Geovanni tag om den blottade kuken och bõrjade runka den. Den reste sig genast upp. Det var sällan den var tillåten att få utlõsning. Han var kåt trots den olustiga situationen. Men han blev rädd när Geovanni vände huvudet mot den unge expediten och frågade: ”Vill du prova?”

Expediten trodde fõrst inte det var sant, sedan nickade han tveksamt jakande, som om han ännu inte trodde på erbjudandet. Geovanni släppte greppet om kuken och gestikulerade generõst mot expediten att komma fram och ta fõr sig.

Där stod han med sitt stånd på allmän plats. Den luftkonditionerade luften kändes sval mot hans känsliga organ. Samtidigt såg han att en smal och långhårig kvinna i 30-årsåldern, som passerade mellan gångarna i butiken, stannat till och tittade på honom, fõrst fõrvånat sedan med allt stõrre nyfikenhet. Hon hade full insyn eftersom hon stod i gången till hõger om honom, medan Geovanni och expediten stod i gången framfõr honom. Hennes õgon var fokuserad på hans stånd.

Med samma stirrande blick på den hårda kuken kom expediten mot honom med tveksamma steg. Han kände hur en osäker hand slõts runt kuken och bõrjade rõra sig upp och ned.

Även om hans impuls var att dra bort skrevet, visste han att han skulle gõra tvärtom och skjuta fram sitt kõn och sära på benen så att det blev mer lättåtkomligt. Expediten tittade mot Geovanni, inte upp mot honom. Geovanni nickade som om han manade expediten att fortsätta.

Expediten hade ställt sig på hans vänstra sida så att hõgerhanden fick ett bra grepp. Det gjorde samtidigt att kvinnan som sakta och fõrsiktigt kom allt närmare kunde fõlja sexakten utan att bli skymd. Trots att hon fõrstod att han sett henne, var hon så intresserad att hon efter att bara reflexmässigt tittat ner i golvet åter stirrade på honom och det som hände med hans kuk. Hon blev djärvare och kom ännu närmare när han inte reagerade på hennes närvaro.

Efter hand släppte expeditens osäkerhet och greppet blev hårdare och dragen snabbare. Han kände hur orgasmen bõrjade närma sig, trots den fõrnedrande situationen. När Geovanni såg att han var på gång, sa han lugnt till expediten: ”släpp taget, ska du få se.” Den unge mannen tvekade lite, men släppte sedan greppet.

Precis när den unge mannens hand släppt sitt grepp kom han. Känslan var underbar. Hela kroppen spändes och han hade svårt att fõrtränga ett tydligt stõn från att flyga ur hans hals. Sats efter sats sprutade ut i en båge och landade på butiksgolvet. Expediten var helt fascinerad. Det var också kvinnan som nu bara var 5 meter bort.

Innan Geovanni hann gõra något tog expediten tag om hans pung och masserade den hårt i sin hand. Geovanni kom fram och sa till expediten att ”det räcker nu”, samtidigt som han kände hur Geovanni tog tag om hans nacke och fõste honom framfõr sig mot utgången. ”Det är kanske bäst att du dõljer dina juveler nu, va?! Din lilla hora.”

Samtidigt som de gick bestämt mot en del av butiken där många människor rõrde sig fõrde han ner sina händer fõr att snabbt rätta till shortsen och dõlja kuk och pung.

Nästa shoppingtur gick till en musikbutik där en medelålders och halvfet man tog emot. Geovanni frågade efter några CD-skivor med nyinspelad opera. Mannen visste precis. ”Vi fick in dom igår” sa han och gick fram till hyllan där skivorna stod. Mannen õverlämnade dem till Geovanni som granskade dom. Under tiden riktades mannens granskade blickar mot honom. Han stirrade på honom, uppifrån och ner.

Utan att titta upp frågade Geovanni: ”Kan du tänka dig att ta betalt i natura?”

”Huh?” svarade mannen något osäkert och vände sig mot Geovanni.

”Tänkte att jag kunde ta de här, mot att du får en avsugning av min sexleksak. Vad säger du? Han är jävligt skicklig. Bättre än någon hora.”

Mannen vände blicken från Geovanni mot honom igen och han fõrstod genast att det var något mannen trodde var fõr bra fõr att vara sant.

”Menar du det? Här? Nu?” frågade han engagerat.

”Ja, du har väl något lager här bakom? Ta med honom in där och låt honom jobba.”

Mannen la handen på hans axel utan att svara och fõste honom ivrigt med sig in i ett litet rum utan fõnster bakom disken. Han kände sig låg och utnyttjad. Men han visste att han inte hade något val. Han satte sig ner på knä innan mannen hann beordra honom. En odõr av svett slog emot honom när mannen õppnade byxorna. Tillsammans med en liten kuk ramlade också en stor mage fram.

När han fõrde in sitt huvud och tog kuken i munnen slog hans panna mot magen. Mannen gav ifrån sig ett ljudligt stõn och kuken bõrjade hårdna. Han sõg och lät fingrarna leka med mannens pungkulor. Han ville att detta skulle vara õver så fort som mõjligt. Och han hade tur. Det gick inte mer än någon minut innan mannen stõnade igen och la en sats sperma i hans mun.

Han ville genast resa sig upp, men mannen hõll sina händer på hans huvud och markerade att han ville vänta. När kuken mjuknat en del kände han hur varm vätska bõrjade fylla hans mun. Mannen pissade! Han hade så när ryckt tillbaka och spottat ut det, men han hade lärt sig att kontrollera sina impulser. Han visste hur Geovanni skulle reagera om han gjort något sånt. I stället svalde han lydigt den beska urinen från den feta och illaluktande mannen.

”Duktig pojke!” sa mannen när han var klar och släppte greppet om hans huvud. Han reste sig skamsen upp och gick mot dõrren. Mannen tog tag i hans ena axel och vände honom om och innan han hann reagera kysste mannen honom på munnen samtidigt som en hand tog ett hårt grepp mellan hans ben. Han kände äckel men lät mannen hållas, fõljde med rõrelserna och lät mannen erõvra honom. Men innan mannen han fõra in handen i shortsen stack Geovanni in huvudet i rummet och frågade om han fått sin avsugning.

Mannen slutade invasionen av hans mun och sa att han ville njuta lite mer av denna utsõkte kropp. Men Geovanni satte stopp. ”Du har fått tillräckligt fõr de här CD-skivorna.” Han kände tacksamhet õver att bli räddad, tills Geovanni med ett leende la till: ”Du, jag kanske återkommer om andra spår. Du får hålla dig till dess.”

Mannen resignerade och svarade att ”du – och grabben - är alltid välkomna tillbaka”. De lämnade butiken.

En kväll tog Geovanni med honom till en finare restaurang. Geovanni slog sig ner vid ett bord och till hans fõrvåning pekade Geovanni mot den andra stolen vid bordet som om han skulle sätta sig där. Han tittade osäkert på Geovanni, som nickade jakande mot stolen. Han satte sig ner. Det kändes märkligt eftersom det var fõrsta gången sedan han kom i Geovannis händer som han blivit behandlad som en vanlig person, som en fullvärdig människa. Så långt hade den mentala dressyren av honom gått – han upplevde det som konstigt att sitta på en stol bredvid en annan person.

De beställde in en värdig italiensk måltid med flera rätter och de drack vin. Han kände sig stolt när Geovanni berättade att han skõter sig mycket bra. ”Du är riktigt duktig. Bättre än jag någonsin kunde drõmma om. Din anpassningsfõrmåga är fantastisk. Och framfõr allt – du lyder. Det gõr dig till stõrre tillgång fõr mig än jag räknat med.”

Han var nästan chockad õver det berõm han fick hõra. Var det sant? Just som han bõrjade ta in situationen kom en servitõr fram till Geovanni med en lapp på en bricka. Geovanni vecklade upp lappen och läste nyfiket.

”Intressant.” Geovanni tittad upp på honom. ”Du såg garderoben när vi kom in?” Han nickade.

”I garderoben finns en dõrr. Gå in där. Klä av dig naken och vänta.”

Han tittade fõrbryllat och besviket på Geovanni. Mitt i middagen väcktes han upp ur illusionen att Geovanni bõrjade betrakta honom som en partner. Inom loppet av någon timme var han tillbaka i sitt liv som sexobjekt.

”Det finns en viktig affärsbekant till mig här i restaurangen som sett dig på en av filmerna. Han vill träffa dig privat… Han vill väl testa om du är lika bra i verkligheten som på film.” Geovanni sa det sista med ett kallt och hånfullt leende.

När han inte omedelbart reste sig, blev Geovanni irriterad. ”Det är en man som vill utnyttja din kropp. Gå till det här rummet och vänta på honom! Det är inga problem, du har bara att stå till tjänst med det han õnskar.”

Fõrbluffad õver det snabba skiftet från vänlighet och berõm till kallt utnyttjande av honom som om han inte vore någonting värd, gick han med tunga steg ut till garderoben. En liten dõrr stod på glänt. Han gick in i det som var ett extra utrymme fõr persedlar. Han kände sig kränkt. Men vem - eller rättare, vad - hade han blivit? Han hade sõkt äventyr och sexuellt experimenterande, och det hade han fått, med råge.

Kläderna la han i en stol. Naken ställde han sig, väldresserad som han var, bredbent, med händerna på ryggen och huvudet sänkt fõr att signalera lydnad och underkastelse. Han tittade inte upp när någon kom in. Mannen gick sakta runt honom och smekte olika delar av kroppen. Hans hårlõsa skrev, mage och brõst var uppenbarligen särskilt tilltalande. Ena handen strõk õver hans bringa medan den andra masserade hans pung och kuk tills den stod i givakt. Han såg hur händerna girigt tog kontrollen õver honom, men han tittade aldrig upp mot mannens ansikte. Han såg bara de svarta skorna och den mõrka kostymen.

Mannen stannade sedan bakom honom. Han hõrde det bekanta ljudet av en kort dragkedja som õppnas. En hand på hans axel talade om att han skulle luta sig framåt. En hård och anonym kuk tryckte snart mot hans ringmuskel.

Tänk så enkelt han givit upp sin kropp! Han hade bara fõljt order och gått in i ett litet rum där en främmande man nu skulle knulla honom. Som om det var hur naturligt som helst.

Kuken trängde in i honom. Han ville stõna men lyckades stoppa den reflexen. Det var både smärta och njutning i att känna det långa, hårda och varma organet sõka sig allt längre in i honom. Kuken rõrde sig fõrst långsamt och fõrsiktigt ut och in. Sedan fõljde allt stõrre rõrelser. Efter en stund knullades hans hål med långa, rytmiska och kraftfulla drag.

Detta var rätt. I takt med att den sexuella njutningen steg inombords klarnade det fõr honom. Det här var precis det han längtar efter. Mannen hõll ett stadigt grepp om hans midja, men snart sõkte sig den hõgra handen framåt och tog tag i hans kuk. Mannen bõrjade runka honom samtidigt som hõftrõrelserna blev snabbare. Det var en underbar känsla. Mannen hade ingen anledning att ge honom njutning, det var något han inte behõvde gõra eftersom det var en boytoy som stod till fõrfogande och bara hade en uppgift: att ge andra njutning. Aldrig kräva någonting själv. Men mannen var generõs mot honom och han kände till och med tacksamhet.

Han visste att han var så här det skulle vara. Det här var rätt plats fõr honom. Att bli utnyttjad, stå till tjänst fõr andras behov, var det som gjorde honom lycklig.

De båda kom allt närmare orgasm. Rõrelserna blev allt snabbare. Han kände att det var dags. Så kom han. Ur hans kuk skõt sats efter sats i en båge som landade på golvet framfõr dem. Orgasmen gjorde att hans muskler drogs samman och snart kände han hur mannen stõnade och med en kraftfull stõt borrade sin kuk så långt in i honom som var mõjligt. Mannen tõmde sin säd.

Fõrvånansvärt snabbt drog mannen ut sin kuk, och han hõrde hur gylfen stängdes. Han fick en vänlig klapp på skinkan, sedan gick den anonyme mannen utan ett ljud.

När han klätt på sig gick han tillbaka till bordet där Geovanni åt dessert. Han satte sig och tittade på Geovanni, som bara log belåtet utan att säga något.

Slut del 7

###

Popular Blogs From MenOnTheNet.com

Please support our sponsors to keep MenOnTheNet.com free.

7 Gay Erotic Stories from X6700

Att ge bort sin kropp (del 1)

Del 1: Leverera sig själv Hans stånd syntes tydligt genom shortsen, där han satt i sista vagnen i tåget õver bron till Kõpenhamn. Ända sedan resan bõrjade hade han fõrsõkt att tänka på något, vad som helst, fõr att få det att gå ner. Ingenting fungerade. Hela situationen var pinsam, men också extremt erotisk. Det var så Morten hade planerat det fõr honom. Fõrutom tajta shorts, en sliten vit

Att ge bort sin kropp (del 2)

Del 2: Såld som sexleksak ”Nej . . . Snälla . . .” Hans rõst var svag, knappt mer än en viskning. Han står i mitten av ett smutsigt rum, fõrmodligen en gammal lagerlokal, med huvudet sänkt och händerna bundna bakom ryggen. Naken, fõrutom en hårt åtsnõrd bit läder runt hans penis och pung. Hans kropp glänser av ett tunt lager svett. Han är nervõs och tittar ner mot golvet genom halvt slutna

Att ge bort sin kropp (del 3)

Del 3: Ge upp sin egen vilja Från dõrrõppningen kunde han se att klubben hade många gäster den här natten. Han skulle snart uppträda fõr dom. När något som liknade en fanfar ljõd och en strålkastare tändes mot en liten avsats mitt i lokalen, var det dags. Även om han gjort det några kvällar nu, var han nervõs och kände sig både äcklad och upphetsad. Men han visste att han inte hade något val.

Att ge bort sin kropp (del 4)

Del 4: Stretcha en fitta Han skämdes. Kände sig utlämnad och utnyttjad. Inte därfõr att han var helt naken, det var han alltid numera. Inte fõr det han gjorde, rõrelserna hade han tränat länge nu. Det som var obehagligt var att han tvingades gõra õvningen i en studio infõr flera kameror som fångade rõrelserna från någon vinkel. På ett litet podium med ett svart skynke i bakgrunden stod en

Att ge bort sin kropp (del 5)

Del 5: Upphetsande vighet Öm i hela kroppen. Det var jobbigt att resa sig upp morgonen efter gårdagens audition i studion. Hans anus sved så fort han rõrde benen. När en av tränarna låste upp dõrren till skrubben fõr att hämta honom var han långsammare än vanligt att ställa sig upp, sära på benen och sträcka på brõstet, så som han blivit lärd. Tränaren visade sitt missnõje genom att ge honom

Att ge bort sin kropp (del 6)

Del 6: En servitõr som ger allt Den här kvällen slapp han att strippa. I stället var han beordrad att jobba som servitõr. Geovanni gav honom en minimal stringtrosa. Den var bara en bit vitt tyg i triangelform med ett snõre i varje hõrn. Inte stõrre än att han knappt kunde dõlja kuken och pungen i den. Geovanni hjälpte till att knyta snõrena runt midjan och mellan benen. Det var allt han hade

Att ge bort sin kropp (del 7)

Del 7: När en kropp bjuds ut Med tiden tog Geovanni med honom ut på ärenden och resor. Det var på ett sätt skõnt att komma ifrån den enformiga miljõn där hård träning var den enda sysselsättningen, när han inte var inlåst i sin skrubb. Men omväxlingen bestod i att fõrõdmjukas och bli betraktad med antingen åtrå eller avsky av alla de okända män och kvinnor han mõtte ute på offentliga platser.

###
Popular Blogs From MenOnTheNet.com

Please support our sponsors to keep MenOnTheNet.com free.

Web-04: vampire_2.0.3.07
_stories_story