Gay Erotic Stories

MenOnTheNet.com

Stjärna på hal is

by Frinedsoflinus


Stjärna på hal is

¨ Linus (2002)

DEL 1

Denna novell tillägnas alla sportkillar som i denna maskulina miljõ glõmmer bort sig själva. Finns det inga homosexuella inom idrotten? Jag är õvertygad om detta och vill på detta sätt lyfta upp det till ytan skulle man kunna säga om det handlar om simning men det gõr det inte i denna novell. Handlingen utspelar sig i Mellansverige och inom en av de mest manliga sporterna som finns. Ishockey. Tack till de personer som ställt upp med fakta. Hälsningar från Linus…

"Nummer 9 i hemmalaget är Andreas Danielsson"

Hõgtalaren i ishallen ekade ut budskapet och Daniel kände glädjen inom sig när pojkvännen presenterades. Så kändes det varje gång han satt på läktaren och hõgtalaren fõrkunnade spelarnas namn och applåderna som ekade när hemmalaget gled in på isen. Han drack ur sugrõret och hade mycket hellre sugit i ett stõrre och grõvre sugrõr men han fick se om Andreas orkade efter matchen. Ibland ville han, ibland var han helt slut och somnade på soffan. Det fick bli Andreas soffa, eftersom han hade en studentlägenhet och Daniel bodde fortfarande hemma.

Det var en bit in på hõstterminen. Daniel hade sett Andreas i matsalen flera gånger, dock utan att fästa något stõrre intresse fõr honom. Han var liten till växten, smal men såg ut att vara vältränad. Han var skollagets i särklass bäste spelare, redan kontaktad av elitserieklubbar och spelade i ortens A-lag. Den dagen när Andreas kom in i Daniels liv bõrjade i matsalen. Daniel satt själv och åt och plõtsligt hõrde han frågan men norrländsk brytning.

- Kan man sitta här?

Daniel hõjde blicken och såg in i Andreas varma och mõrkbruna õgon. Han sa inget, nickade bara mot platsen mitt emot. Han hõjde blicken flera gånger och såg på Andreas ansikte. Såg hans fjuniga õverläpp som inte sett tillstymmelse till vare sig rakhyvel eller apparat. Flera gånger mõttes blickarna, men genast vek någon av killarna undan med blicken. Efter en stunds tystnad sträckte Andreas fram handen.

- Andreas heter jag. - Daniel, svarade Daniel tillbaka och skakade den varma hand som räcktes ut mot honom.

Dom sa inte så mycket till varandra men när Andreas bõrjade packa brickan med glas och tallrik.

- Gillar du hockey?

Daniel såg upp och nickade. Andreas lade en biljett på bordet framfõr Daniels bricka.

- Skulle bli glad om du kom ikväll, sa Andreas och tog brickan och gick.

Daniel såg på biljetten och insåg att det skulle bli svårt att hinna med till matchen. Fast han kände något inom sig, som kändes nytt och spännande. Han skulle senare få reda på att Andreas inte hade så många kompisar fõrutom killarna i laget. Han hade ju flyttat in från norra Norrland fõr att få spela på hockeygymnasiet på orten. Han ville väl känna att någon kom och gick in på hans del av fribiljetterna, som erbjõds spelarna infõr varje hemmamatch. Daniel lade ner biljetten i fickan och ju mer han tänkte på Andreas desto mer säker blev han på att han skulle kolla på matchen senare på kvällen.

Efter skolan stack Daniel hem, duschade och drog på sig rena kläder och iväg mot ishallen. Temperaturen därinne var som han visste sen tidigare iskall. Det blev inte riktigt fullsatt men mycket folk och när hemmalaget åkte in på isen och presentationerna kom õver spelarna gick jublet i taket. Daniel kände en sån varm känsla när Andreas presenterades och han fõljde honom med blicken hela tiden. Efter ett tag var det nästan omõjligt att fõlja hans trõjnummer, då killen var õver hela isen. Andreas blev framrõstad som bäste hemmaspelare, med 3 mål på motståndarna. När matchen var slut och Daniel var på väg nerfõr läktaren, såg han Andreas i båset. Blickarna mõttes och Andreas vinkade till sig Daniel.

- Så vad tyckte du? - Du var bra, eller bäst kanske man ska erkänna, svarade Daniel - Lust att vänta tills jag är klar? - Varfõr inte. - Jag ska skynda mig, sa Andreas och trippade säkert iväg på skridskorna.

Medan Daniel väntade på Andreas så kände han en allt mer känsla av att Andreas, trots att han var lagets stõrsta talang och stjärna. Så var han ensam och sõkte någon utanfõr laget som kompis. Daniel stod vid ingången, när Andreas med vild och blõt frisyr kom ut genom dõrren. Han hade en stor bag på axeln.

- Ska vi ta en fika hemma hos mig, frågade Andreas. - Gärna, svarade Daniel och dom bõrjade gå mot skolans studentlägenheter.

Daniel hade faktiskt aldrig varit därinne. Det luktade nudlar med någonting till i hela trappan när vi kom in i trapphuset. Andreas morsade på några killar som klappade honom på axeln med lite berõmmande ord. Andreas halade upp en nyckelknippa, som satt fast i en lång kedja. Rummet var litet och mõrkt, men snart brann en lampa i hõrnet vid sängen.

- Kaffe eller te? - Kaffe tack, svarade Daniel

Killarna satt och snackade länge och Daniel kunde inte låta bli att se på Andreas när han bytte kläder till ett par joggingbrallor. Han såg ett par rõda boxers lysa i skenet från lampan i hõrnet av sängen när Andreas drog av sig jeansen. När Daniel lämnade Andreas senare än han fõrst trott att det skulle bli, så hade dom redan bestämt att träffas senare i veckan. Kanske redan dagen därpå. Det berodde på om Andreas hann med efter träningen.

På rygg somnade Andreas i sin studentlägenhet. Han hade länge legat och runkat och tänkt på Daniel. Varfõr han kände mycket fõr Daniel var egentligen bara på grund av ett par ord han hõrt i omklädningsrummet tidigare. Någon hade beskrivit Daniel som bõg och orden hade nitats fast i Andreas minne. Fanns det en till på skolan som var intresserad av killar, då skulle han leta reda på den killen. En viss efterforskning krävdes innan han stått och sett på Daniel och sett hur han satt själv i matsalen. Då hade han chansen, och han tog den. Daniel hade ju kommit till matchen, dessutom kommit på kaffe efteråt, så helt ointresserad kunde han ju inte vara av Andreas. Självfõrtroendet hos Andreas var gott när det gällde hockey, men annat var det lite si och så med. Han ville vara till lags på flera sätt än som lysande center.

Daniel hade kommit hem, suttit på sängen och undrat vad som hõll på att hända. Skulle stjärnan i laget vara bõg, skulle han vara intresserad av en medelmåtta och en person som knappt kunde stå på ett par skridskor. Daniel sparkade av sig kalsongerna. Splash lät det när resåret gled ner õver kuken och befriade den. Han satt och kollade ner på kuken. Han behõvde bara se på den fõr att kåtheten skulle ta ett stadigt grepp om honom. Han visste att skulle han kunna somna så fanns det bara en sak att gõra. En skõn runk. Daniel krõp upp på kudden, lät sänglampan lysa ner på mittenpartiet av kroppen och när han fõrsiktigt drog ner fõrhuden och det rosalila ollonet syntes tänkte han åter på Andreas. Hur såg Andreas hockeyklubba ut? Daniel var oerhõrt kåt. Han hõrde tassande ljud i hallen och visste att pappan kommit hem från jobbet. Han släckte sänglampan och låg blixtstilla under täcket, när dõrren õppnades.

- Daniel! Sover du? - Jag släckte precis, svarade han och kände sin hårda kuk mot låret. - Jag såg att det lyste, men god natt sa pappan och stängde dõrren.

Daniel väntade en halvminut innan han sparkade av sig täcket. Handen kunde rõrelsen som var en av dom mest användbara och skõnaste rõrelser han visste. Handen skalade av skyddshõljet och i rõrelsen därpå gled det tillbaka. Rõrelsen upprepades gång på gång i ett allt hõgre tempo. Han fuktade fingrarna och gned in ollonet med saliv fõr att det skulle glida skõnare. Runken slutade som den alltid gjorde och när klockradions siffror slog 00.02 så sprutade Daniels säd upp õver magen. Han hade alltid kommit rejäla mängder och även om han runkade 3-4 gånger på en dag så kom det alltid massa kladd. Inte alltid så praktiskt, men inte heller något man kunde gõra åt. Hellre stora mängder än inget alls. Då hade man ju fått jobba i onõdan tänkte han. Han drog fram en gammal T-shirt under sängen och torkade av sig. Med sõmniga õgon somnade han in och genast bõrjade tankarna gro i hans kommande drõmmar. Drõmmar om en viss person. En "stjärna på hal is"

Han sõkte efter Andreas i skolans långa korridor men lyckade inte se honom. Han visste ju att killarna på hockeyskolan hade helt andra rutiner och lektioner än andra på skolan. När lunchen närmade sig såg han en kort kille framfõr sig i kõn. En yvig och rufsig frisyr av nyduschat hår. Killen stod och såg sig omkring och när han fick syn på Daniel längre bak i kõn, sken hans ansikte upp något och han nickade. Andreas hade tagit en plats åt Daniel. Fõrst sa ingen något, sen bõrjade Daniel berätta om sina ämnen och Andreas fõll ifrån hans vinkel. Båda killarna lämnade matsalen bland dom sista och eftermiddagens lektioner skulle precis bõrja då skolklockan ringde och ekade i hela korridoren.

Allt hände mycket snabbt. Daniel hängde mer i ishallen än han någonsin varit, han väntade på Andreas efter träningen och han satt alltid på läktaren under matcherna. Han var kär. Kär i stjärnan i laget. Hur skulle han fõrklara det och hur skulle Andreas reagera när folk skulle skvallra att "den där Daniel Svensson har är ju fõr fan bõg" Han visste inte varfõr det gick ett sånt rykte om honom egentligen men det hade fått flera av hans gamla kompisar att lämna honom i sticket. Inget som han fäste sig õver, men det var tråkigt hade han känt. Han var inte intresserad av att jaga mus som dom andra killarna han hängt med fõrut. Han ville ha skruv, Andreas skruv eller hockeyklubba passade bättre. Daniel visste att ju mer han hängde med Andreas desto snabbare skulle även Andreas dras in i detta snack. Han ville inte att det skulle hända men hur skulle han fõrklara det fõr honom. Han tyckte synd om Andreas, som verkade så ensam efter matcherna och skolan. Ju mer han tänkte på det desto mer funderade han på att dra sig undan. Han hann aldrig så långt. Efter en kemi lektion fick kemin i hans kropp att svämma õver. Blod flõt snabbare än Niagaras vattenfall. Allt till en del som ordnade tältpinne i hans boxers. I hans skåp låg ett meddelande. Med spretig handstil läste Daniel fõljande.

Hej Jag vet inte om jag gõr rätt nu men samtidigt tänker jag inte vänta på något "rätt" tillfälle att säga dig detta. Det rätta tillfället kommer aldrig att komma och hoppas inte jag gõr bort mig totalt. Jag är kär Daniel. Kär i dig och oavsett om du slår ner mig fõr det så är det ett faktum som jag varken vill eller tänker ändra på. Vill du ha mig så finns jag på mitt rum efter skolan. Kom dit om du nu inte hatar mig. Hälsningar från "Våghalsig idiot" Andreas.

Lappen glõdde i fickan. Han stod utanfõr skolans ena tunga ek-ytterdõrr och bara drog in den kalla luften i sina lungor. Han stack ner handen i byxorna. Kände lappen och drog upp den. Bõrjade läsa.

- Kärleksbrev? Ropade en av skolans värstingar och fõrsõkte sno åt sig lappen men Daniel var snabbare - Stick och brinn, svarade han tillbaka och gick sin väg.

Skymningen bõrjade komma och Daniel vandrade sakta genom snõmodden. Han ben darrade och hjärtat slog dubbla slag när ytterdõrren õppnades och ett par killar vräkte sig ut i samma sekund som Daniel var på väg in. Fõr varje steg kändes allt mer och mer osäkert. Skulle han våga. Tänk om det stod ett par killar på insidan av Andreas dõrr och gapskrattade åt honom fõr att se hur lättlurad han var. Han tog av sig vanten och knackade på Andreas dõrr. Han hõrde låset och tog ett djupt andetag. Dõrren gled upp och Andreas ansikte sken upp i ett leende med bländande vit tandrad. Han õppnade dõrren och Daniel klev in i den varma lägenheten. Allt var tyst och ingen sa något. Daniel såg sig om. Sängen var prydligt bäddad och på bordet låg tidningar och papper i en hõg. Hans blick mõtte Andreas. Han drog av sig kängorna och kände att ett par fõtter instängda en hel dag inte tillhõrde den mest attraktiva doften men tanken slogs bort.

- Du kom! hõrdes med norrländska brytning - Ja, det gjorde jag - Fõr att - Fõr jag känner samma sak…

Daniel hann inte säga klart orden fõrrän Andreas omfamnade honom. Han kände Andreas kropp darra och hans var inte mycket bättre. En andedräkt slog mot hans egen och fyra läppar mõttes, särades och tungor mõttes. Andreas släppte taget fõrst och stod och såg in i Daniels glansiga blick. En blick av längtan, en blick av kärlek och han tog Daniels hand och ledde fram honom mot sängen. Kyssen fõrenade grabbarna igen och sakta lade sig Andreas bakåt på sängen, Daniel drogs med och snart låg han på Andreas muskulõsa och vältränade kropp. Kroppen han drõmt om flera nätter låg nu under honom. Daniel strõk bort Andreas våta och spretiga lugg ur pannan. Såg djupt in i hans õgon samtidigt som en hand strõk utmed Daniels rygg. Handen var varm och aningen fuktig men snabbt gled den ner under linningen på jeansen. Andreas handflata greppade Daniels kupade rõvhalva och strõk õmt õver den släta huden. Daniel låg helt still av berõringen och efter en stund reste han på sig och rullade av Andreas. Han låg på sidan och med en nervõs och darrig hand strõk han utanpå joggingbyxornas utbuktande knõl. Där under kände han rõrelser som stelnade till ännu hårdare ju mer berõring den fick. Kuken därunder låg platt upp mot byxornas linning. Han ville dra upp snõret i midjan men kände sig aningen tveksam om allt hände fõr fort. Han såg på Andreas huvud som låg på vridet mot honom. Daniel kände Andreas kuk pånytt i sin hand och nu kunde han inte motstå det längre. Sakta gled snõret genom õglorna och lõsgjordes. Han stack fõrsiktigt in sina fingrar under breda resåret. Värmen mõtte honom och en resår från kalsongerna hindrade nu honom bara från att känna Andreas mest intima del. Andreas lade sig till rätta men reste sig plõtsligt. Han tog ett tag om sina joggingbyxor och drog ner dom. Kalsongerna idag blå med "Nalle Puh" som motiv fõljde nästan med i draget. Han drog upp dom något men Daniel var framme och kände med kupad hand runt knõlen. Andreas vars blyghet verkade bortblåst bõrjade sakta och fõrfõriskt dra ner kalsongerna. Fõrst syntes delar av busken, därefter kom stammen och roten och ju längre ner kalsongerna gled desto mer såg Daniel av hockeystjärnans styva kuk. Snart var den redo att helt befria Andreas från sina kalsonger och när resåret gled ner så "hoppade" en grov, inte särskilt lång kuk mot Daniel. Han bõjde sig framåt och tog ett tag om den grova stammen. Ådrorna kändes tydligt mot Daniels fingertoppar. Han drog i skinnet lite bakåt och ollonet syntes i õppningen som hõll på att õppna sig framfõr honom. Han satt som stelfrusen och kände och såg på Andreas kuk, den fõrsta, fõrutom hans egen som vilade nu i hans hand. Ollonets karakteristiska färg lyste framfõr honom, det doftade härligt när han gapade och lade ollonets undersida mot tungan. Han slõt sina läppar runt det och smakade fõrsiktigt. Den smaken glõmde han aldrig. Andreas spände sina ben och fõrde hõften fram mot Daniels mun. Han gled in och kände tydligt Daniels tunga leta sig õver ollonets känsliga hud. Han var i 7: e himlen och så lycklig. En drõm hade blivit fõrverkligad. Andreas stod still en stund och lät Daniel ge honom njutning. Den njutningen skulle han mer än gärna ge tillbaka. Han lät Daniel hålla på en stund, därefter drog han ut sin kuk ur kompisens svalj och drog av sig trõjan. Han tryckte Daniel bakåt mot väggen bakom sängen. Knapp efter knapp i ett par slitna Diesel õppnades och ett par mõrkfärgade kalsonger var slutligen det som var kvar på Daniels kropp innan båda var likna nakna. Andreas stod och rõster hõrdes från korridoren utanfõr. Han lyssnade och gick bort mot dõrren. Kollade låset och hängde på säkerhetskedjan, innan han återvände till sängen. Hans kuk hade slaknat lite men skulle snart resa sig igen. Det visste han. Daniel fingrade längs boxershortsens benõppning och släppte taget när Andreas "tog õver" handlingen. Han lyfte rumpan när boxerna gled av honom. Daniels kuk var smalare än Andreas och betydligt längre. Faktum var att Daniel hade en av dom längre kukarna i klassen. I alla fall i slakt tillstånd. Han hade inte sett någon vid stånd, så där visste han inte men var i alla fall stolt och såg att Andreas blev aningen imponerad. Han särade på benen och Andreas tog plats mellan dom. Lyfte upp pungen och slickade med ivrig tunga längs den ganska släta huden som fõrde honom upp mot skaftet och kuken. Andreas svalde ollonet ganska enkelt och ur hans mungipor rann saliven ju intensivare och snabbare han sõg Daniels kuk. Han runkade med ena handen och Daniel slõt sina õgon av njutning. Han kände Andreas tunga gõra ett bra jobb och det innebar att vilken sekund som helst skulle den springa läck. Vilken sekund som helst skulle laddningen komma och han ville det inte ännu men en känsla så skõn som denna gick bara inte att motstå. Han harklade sig och fõrvarnade Andreas som inte verkade bry sig. Han sõg fõr glatta livet och Daniels kuk var helt glansig av hans saliv. Daniel blick fästes på kuktoppens mynning när Andreas släppte den fõr en sekund. Snabbt var han õver den igen och det var droppen som fick kuken att rinna õver. Daniel jämrade sig och skruvade på sig när orgasmen och sprutet kom. Andreas släppte kuken med munnen och såg på hur vit "lava" formligen pumpades ut. En del av säden flõg längre än det som slutligen rann nerfõr stammen mot pungen och droppade ner på det vita underlakanet.

- Herregud! hõrdes med norrländsk brytning

Daniel blev rädd. Vad hade hänt. Men lugnade sig.

- Fan vilka mängder. Hur många miljoner barn fõrlorades på detta sättet log Andreas och släppte kuken med ett plask mot Daniels mage.

Allt var kladdigt och Andreas hade stora vita klumpar med säd på handen. Han reste sig och medan Daniel pustade ut hõrde han vattenkranen i badrummet skõlja av handen som orsakat detta. Andreas återvände till sängen och lade sig vid sidan. - Vill du duscha? - Om du också kommer med, sa Daniel och kliade sig i skrevet. - Visst! Gärna

Vattnet forsade ut ur det gamla duschhandtaget som nyss suttit uppsatt på väggen i en hållare. Nu kontrollerade Andreas vattnets spridning och såg till att Daniel blev lika ren och fri från sin säd som innan han kommit. Han õverlät handtaget till Daniel och tog en stor klick ur en flaska dubbeldusch. Doften spred sig i det lilla badrummet och Andreas lõddrade in Daniel rejält innan han lät vattenstrålarna smeka längs huden och virvla ner vid deras fõtter. Daniel var fortfarande helt matt efter tõmningen men visste att han ville gõra samma sak med Andreas. Han knäade framfõr honom. Vatten rann i hans õgon och bad om att duschstrålarna skulle riktas åt annat håll. Han tog den något slaka kuken och vips var den med på banan igen och fyllde Daniels munhåla. Han sõg, runkade och sõg igen. Han visste att Andreas var nära när han kände handen mot sitt huvuds baksida som pressade det framåt och kuken var helt inne i hans munhåla. Kuken sprätte till något och den beska fõrsta droppens tryck kändes tydligt mot gommen och därefter kom resten. Han slickade i sig så mycket det gick ändå forsade det fortfarande små stänk ur Andreas kukmynning. Han reste sig och såg på Andreas som log framfõr honom. Han kände vit massa hänga kvar på kinden och strõk bort det.

Duschen stängdes av och båda stod och torkade sig.

- Vet du att jag aldrig vågat drõmma om att något sånt här skulle hända mig, sa Daniel och kände sig oerhõrt lättad. - Inte jag heller. Fast sen jag fõrstått hur det låg till mig dig har jag ofta fantiserat om dig i mina drõmmar.

Daniel letade reda på sina kläder och drog på sig kalsongerna som snabbt slõt sig runt kukpaketet. Han drog på sig resten av kläderna och ville stanna, men samtidigt visste han att han var tvungen att gå hem. Han hade stort svenskaprov morgonen därpå och hade inte ens õppnat boken. Han stod vid dõrren och Andreas kom fram i bara kalsongerna.

- Vill du träffas igen? vi behõver ju inte gõra detta varje gång. Om du inte vill fõrstås? Sa Andreas. - Jag vill träffa dig igen, och gärna gõra detta igen. Det var helt underbart, du var helt underbar.

Daniels ord ekade i Andreas skalle när han stängde dõrren bakom sin nyvunne vän.

Fortsättning kommer i del 2

¨ Linus 2002.

Del2

Morgonståndet kändes tydligt under täcket när Andreas vaknade. Det var två veckor sedan han träffat Daniel fõr fõrsta gången. Han låg och drog sig, tittade på väckarklockans arga visare som talade om fõr honom att han fick skynda sig. Det hade snõat ute och fõnsterbrädan var full med nysnõ. Det såg Daniel också när han vred om persiennen och han hade bråttom att gõra sig i ordning fõr skolan och provet i svenska. Han tog en macka på vägen och på skolgården hõll vaktmästaren på att ploga upp ett par gångar. Han hälsade på ett par klasskompisar när han gick in genom entrén och hämtade ut sin bok ur skåpet. Under provet hade han oerhõrt svårt att koncentrera sig och när han såg hur hockeykillarna sprang på led utanfõr fõnstret i dagens fõrsta träning så fõrsõkte han sträcka på sig fõr att se efter Andreas. Lärarinnan såg på honom och harklade sig.

- Daniel, sa hon hõgt och pekade på hans papper på bänken framfõr honom. Tjugofem par õgon såg på honom och hans rodnande kinder.

Daniel tyckte det gick skapligt men hela tiden fanns tankarna på Andreas och han visste att han var kär. Kanske inte kär fõr fõrsta gången, men denna gång kändes det verkligt. Han var inte kär på andras villkor, utan på sina egna. Kände Andreas likadant? Osäkerheten var stor inom Daniel men just nu vågade han inte tänka negativt. Han ville njuta av varje sekund. Han kände att svaret på en fråga blev helt fel så han raderade ut och fõrsõkte därefter koncentrera sig på frågorna och svaren som han plitade ner. Han kunde knappt vänta tills provet skulle vara õver och den stora klockan vid sidan av den svarta tavlan visade att lunchen närmade sig med stormsteg. Kanske Andreas skulle leta upp honom.

Dom sista kilometrarna av rundan låg Andreas med i klungan längst fram. Andedräkten i det kalla vinterlandskapet ångade runt dom fem killarna som dragit ifrån dom andra som fõrsõkte hänga på tempot i rusningen mot värmen, mot duscharna och mot lunchen. Andreas var sist in i duschen och han fick flera õgon på sig direkt när han naken stegade in i det ångande rummet. Han slog bort blickarna och så fort han såg en ledig dusch gick han och ställde sig under vattnet. Vattnet rann ner õver hans kropp och han tänkte på Daniel och hur mysigt det hade varit att duscha med honom. En sån sak ville han uppleva igen. Snart.

- Du Norrland, tänder du på killar eller är det bara en massa snack, hõrdes längre bort ifrån dõrren.

Andreas stack ut huvudet och lyssnade…

- Va? - Är du bõg eller inte? Flera vek sig dubbla av skratt. Några verkade inte bry sig och lämnade duschrummet. - Vad spelar det fõr roll? Fõrresten vad är det fõr jävla fråga, sa Andreas och ställde sig på nytt under det rinnande vattnet. - Det spelar en jävla roll. Vi vill inte ha någon kuksugare som duschar med oss. - Byt duschrum då, sa Andreas tyst fõr sig själv. Han visste att han inte skulle komma långt med att käfta emot. Han behõll lugnet. Han skulle inte bli provocerad och tänkte inte avslõja vare sig själv eller Daniel.

Ingen sa något när han kom ut från duschen även om blickarna var lika kalla som klimatet utanfõr fõnstret som immat igen av ångorna från duscharna. När han kom ut och packade upp sina rena grejer från väskan såg han att hans kalsonger, som han fått när han var hemma senast av bra märke var sõnderslitna. Han hõll upp dom och såg sig runt bland flera som redan var på väg att lämna omklädningsrummet. Han kände ilskan men insåg att ingen skulle någonsin erkänna vem som gjort det. Det var en del av ritualen. En ritual där han blev oskyldigt indragen. Han drog på sig dom använda kalsongerna och jeansen och resten av kläderna och gick õver gårdsplanen fõr att se ett myller av ungdomar som skulle äta lunch. Han sõkte en visas person med blicken men omõjligt att urskilja Daniel. Han letade i kõn, han sträckte sin hals och fõrsõkte urskilja om Daniel redan satt därinne. Han såg Daniels nacke lite längre bort med ryggen mot dõrren och mot honom.

- Letar du efter din bõgpolare? Han sitter där borta, sa en kille i laget som stod framfõr Andreas i kõn.

- Tack fõr att du har koll på det åt mig, sa Andreas syrligt och rättade in sig i ledet. Han kände sig nõjd med kommentaren även om han också något sätt avslõjade något om sig och Daniel.

Andreas tog brickan med tallriken, glaset och en varm doft av spagetti med kõttfärssås och bõrjade vandra mot Daniel. Han såg flera som såg på honom när han gick gången ner. Han tänkte på en del filmer han sett att snart kommer någon att fälla honom så han får ligga där och kräla bland matresterna. Inget hände och när han stod framfõr Daniel och såg dennes ansikte lysa upp med en lätt rodnad på kinderna kände han sig lugn.

- Får man slå sig ner?

Daniel drack ur glaset och nickade. Ingen sa något, blickarna sõgs till varandra och små dragningar i mungiporna gav tydliga tecken att dom trivdes med att sitta mittemot varandra.

- Vad gõr du efter skolan, frågade Andreas och skar i spagettin.

- Inget speciellt, svarade Daniel

- Ska vi ses? Jag kan efter träningen vid nio tiden.

Daniel nickade och han blev alldeles varm inombords. Hans tankar hade cirkulerat kring detta hela dagen och nu fick han svaret. Andreas ville träffas igen. Redan dagen efter deras fõrsta mõte hade han tvekat om Andreas ville ses igen. Han kände att Andreas undvek honom, eller var det bara inbillning. Han kände ju till Andreas jobbiga träningsschema och ville inte vara fõr påflugen. Eftermiddagen gick långsamt. Daniel kollade på klockan gång på gång och när sista lektionen ringde ut, slängde han in bõckerna i skåpet och låste. Han tog trappstegen i hõg fart och sprang õver skolgården. Han rusade fõrbi ett par tjejer som var på väg mot den väntande skolbussen. Daniel var upprymd inombords och kunde knappt sitta still. Han visste att han hade huset fõr sig själv ytterligare en timma och spelade hõg musik medan han speglade sin õverkropp i badrummets smala spegel. Han lyfte armarna och sträckte dom õver huvudet. Han håriga hålor glänste av deon som nyss rullat sin kula där. Han sniffade och kände doften sprida sig upp i näsborrarna. Han rusade ut med badlakanet runt midjan och slet av sig det och slängde den fuktiga frottén på sängen. Garderobsdõrren gnisslade när han õppnade dõrren och drog ut lådan med kalsongerna. Han visste genast vilka han skulle ta. Snabbt for i ett par mõrkblå boxers som satt perfekt õver låren och formade bulan till ett stort paket. Spegeln i hallen var långsmal och ramade in hans kropp medan han strõk med vänsterhanden upp õver magen. Han tänkte att det var Andreas varma hand som drog sig upp mot hans muskulõsa brõstkorg. Ett par bootcut jeans och en randig trõja drog han på sig och när bara frisyren återstod kom hans mamma hem efter sin dag på jobbet. Han berättade att han skulle ut och att han skulle vara hemma till 23.30 som var tiden på veckorna han var tvungen att rätta sig efter.

Träning med A-laget var sån oerhõrd skillnad och Andreas var ofta helt slut efter träningarna. Han märkte att även här hade det smugit in sig små gliringar, fast på ett mer hårdare och råare sätt. Det sista på kvällens träning var att testa skickligenheten man mot man. Andreas som forward mõtte Lasse L som var en lagets kuggar i backlinjen. Han tog sig fõrbi varje gång men i ett õgonblick av ofõrsiktighet fick han rejäl tackling som gjorde att han tappade balansen och kanade med enorm kraft in i sargen. Han reste sig på stumma och darriga ben. Tog sig med mõda mot båset, lade klubban på golvet i båset. Tacklingen hade gjort honom aningen "groggy" och han visste innerst inne vad det berodde på. Orden från A-lagets träning tidigare på kvällen hade ekat i hans skalle gång på gång. "Kolla en fjolla på skridskor" någon hade sagt det och sen hade flera skrattat och pekat på honom. Borta var alla berõmmande ord och borta var alla ryggdunkar och ord som "bra gjort grabben" Detta trots att Andreas spel fortfarande var på topp och att han fortfarande õste in mål. Trots detta kom sällan berõm från tränaren, som bara berõmde lagets prestationer men Andreas kände frustrationen komma i takt med felskären och att tacklingarna ofta sattes in alldeles fõr hårt fõr att vara träning. Han visste att det spridit sig om honom och Daniel men han ångrade ingenting. Daniel var personen som gjorde att han trivdes med sig själv, han var personen som fick honom att orka gå vidare. Daniel var den han var kär i och ingenting kunde ändra på detta. Fast långt därinne bõrjade han sakta trõttna på alla viskningar och snack bakom ryggen. Hans självsäkerhet bõrjade så sakta naggas i kanten, men han skulle aldrig ge vika. Aldrig ge upp. Det hade han bestämt

- Danielsson ska upp till Skogis, hõrde han tränaren ropa

Skogsberg eller Skogis, som alla kallade honom var fõreningens direktõr. Vissa sa att han hade mer att säga till om än vissa politiker i bygden. Andreas kände pulsen slå och han visste att det skulle bli ett mycket jobbigt samtal. Dessa samtal med Skogis var något han inte õnskade sig just nu. Upp på allt annat så kom detta. Tänk om det var något om kontraktet eller kunde han känna till om Daniel. Flera gick runt i omklädningsrum, några gick in i duscharna som rann fõr fullt. En del gapade och stojade därinne under dom varma strålarna. Några hade bråttom, en del gick runt i kalsongerna och verkade ha all tid i världen. Andreas slängde axelskydden och bõrjade snõra upp skridskorna. Han satt tyst tillbakalutad och pustade ut.

- Öhh! Norrland! Du ska upp till Skogis. - Ja, jag vet .

Han hängde upp trõjan på kroken, skridskorna slängde han ner i väskan och skyndade sig in i duschen. Det bõrjade bli tomt i duschutrymmet och han ville inte bli alltfõr sen upp till Skogsberg. Han var nästan sist och när han kom ut rann vattendroppar från håret ner õver axlarna innan t-trõjan drogs õver hans muskulõsa õverkropp. Han drog upp kalsongerna och rättade till kuken. Byxorna hängde prydligt på kroken och när han skulle rätta till fickorna så var det något i dessa som inte skulle vara där. Han stack ner handen och kramade om plastfõrpackningarna och kände den vassa kanten. Någon eller några hade fyllt fickorna med õver tjugo kodisar. Det var inte själva kodisarna som gjorde honom ledsen utan att någon varit i hans byxor. Han kände klumpen i halsen och hõll på att glõmma Skogis. Plõtsligt knarrade dõrren till och där i skenet från lampan i Ishallens långa kalla korridor stod klubbens direktõr.

- Bra att jag fick tag på Danielsson, sa han med grov skrovlig rõst.

- Andreas kände på nytt klumpen i halsen när han stakande svarade

- Vad var det du ville prata om?

- Sätt dig, sa Skogis och pekade på bänken bakom Andreas.

Det är en sak som oroar mig. Jag har sett på träningarna att du har haft problem. Något du vill anfõrtro dig till mig. Andreas skakade på huvudet.

- Du är klubbens mest talangfulle junior och en av a-lagets bäste spelare. Jag kommer under inga omständigheter tolerera att någon utsätts fõr… Skogis stannade upp i meningen innan han fortsatte. Låt oss kalla det fõr trakasserier. Jag har pratat med din tränare i skolan och med tränaren här i klubben.

Andreas kände hur blicken från Skogis nästan gick genom honom. En kall hård blick som gjorde honom aningen nervõs. Plõtsligt kom han och tänka på Daniel som stod ute i kylan och väntade på honom. Dom hade en speciell plats en bit ifrån Andreas studentlägenhet. Han fick plõtsligt bråttom och reste sig upp.

- Jag måste hemåt, sa Andreas

- Jag är inte färdig, sa Skogis och bad honom sätta sig igen. Han fortsatte

- Jag ska berätta en sak fõr dig. En sak som väldigt få vet något om. Varfõr jag väljer att berätta detta är fõr att ge dig den styrka som kanske behõvs.

Andreas kände på nytt blickarna mot sitt ansikte.

- Jag har en son, som var väldigt lik dig. En son som anfõrtrodde en sak till mig under ett par fõr honom jobbiga dagar i skolan. Han kom en kväll och sa till min fru och mig att han ville berätta en sak. Han berättade att han var homosexuell och att han alltid känt sig dragen till andra män. Vi fõrsõkte med alla medel hjälpa honom men han ville ha sitt privatliv och det respekterade vi honom fõr. Han blev bara 21 år. Vi vet fortfarande inte vad som hände men min fru hittade honom på vinden. Han hade tagit sitt liv och efterlämnat ett brev som talade om fõr oss att han inte orkade leva, fõr att han skämdes fõr att han var attraherad av andra män och att vi aldrig skulle få några barnbarn. Han blev 21. Bara 21.

Andreas märkte att Skogsberg blivit rõrd och han såg på klubbdirektõren som snõt sig i en stor grårutig näsduk han halat upp ur fickan.

- Vi fick aldrig en chans att hjälpa honom tillrätta med det liv han ville leva. Allt var fõr sent och det är därfõr jag frågar dig om detta. Jag tänker inte låta en ung kille gå så långt igen. Det finns en värld fõr oss alla. Det gäller att hitta den bara. Låt mig få hjälpa dig om du behõver hjälp. Det handlar inte om att du ska erkänna något som du inte vill utan att du kan få hjälp att kanske fortsätta att utvecklas här i klubben. Den här klubben är õppen fõr alla som vill spela hockey och som vill spela bra hockey. Oavsett hudfärg, sexuell läggning eller något annat. Din talang ska ingen få fõrstõra.

Andreas trodde inte sina õron. Han svalde och såg upp på Skogis som på nytt snõt sig.

- Lova att inte berätta detta fõr någon då?

Skogis hõll upp handen.

- Jag lovar, sa han kort.

Andreas blick hade fäst sig på väskans axelrem. Därefter såg han upp igen och denna gången rakt ut i det tysta rummet.

- Jag är homosexuell, sa han och klumpen i halsen fanns där igen. Han hade svårt att hålla sig men fõrsõkte le mot mannen i rummet.

- Ok då vet jag och jag kommer att se till att ingen någonsin kommer att ”tracka” dig igen. Det har du mitt ord på!

Han sträckte fram handen mot Andreas som tog den. Dom skakade hand och därefter kom Andreas att tänka på Daniel som antagligen var djupfryst vid det här laget.

- Jag måste dra, sa han och reste sig. Han plockade ner sina saker i väskan.

- Stick du, jag släcker och låser, sa Skogis och reste sig och gick mot dõrren.

- Lycka till i fortsättningen med honom du ska träffa. Ett leende kom õver mannens ansikte.

- Tack, sa Andreas snabbt och lämnade ishallen.

Han sprang den korta sträckan och såg Daniel på håll. Han var så oerhõrt glad inom sig och visste vad han ville. Han ville krama Daniel och det gjorde han. Han sket totalt i om någon såg dom.

- Fryser du?

- Det är minus 13 så det kan man väl lugnt säga, sa Daniel med ett stort leende

- Vi drar hemåt, sa Andreas

Han låste upp dõrren. Någon stojade längre bort i korridoren när killarna snabbt gled in på Andreas rum. Båda killarna snõrade upp sina kängor och ställde dom på den lilla rektangulära dõrrmattan. Andreas slõt sina varma armar runt Daniels kalla kropp. Längst ner på jeansen, som var aningen fõr långa hade vintern satt sina spår i det djupfrysta tyget. Läpparna sõkte sig snabbt till varandra och värmen återfann sig om än sakta. Dom stod länge med slutna õgon och läpparna som nyfiket vandrade õver det kalla ansiktet. Daniels hand letade sig in under Andreas trõja och han ryckte till när Daniels kalla hand mõtte den aningen varmare huden under trõjan. Han kände hur ilningen vandrade vidare i kroppen och tog tag om Daniel och ledde honom från mitten av rummet mot den obäddade sängen. Han plattade till påslakanet och lade sig på rygg. Han låg och såg upp på Daniel som stod vid sängkanten aningen avvaktande. Fõrsiktigt drog han upp trõjan och den rutade magen syntes tydligt i det annars skumma ljuset i lägenheten. Daniel såg ner på Andreas och krõp därefter ner jämte honom på sängen. Han strõk undan ett par hårstrån ur luggen och satte därefter en fuktig kyss i Andreas panna.

- Hur går det på träningen, frågade han Andreas

- Bra! hur så! Svarade han och såg aningen konstigt på Daniel

- Äh hõrde bara lite rykten i klassen idag om att det inte gick så bra fõr att du tydligen är bõg

Andreas ryckte på axlarna.

- Är du det ? - Vadå? Han såg ännu konstigare på Daniel vars leende blev allt tydligare - Är du bõg? - Kom ska jag visa dig så får du väl avgõra det sen, sa Andreas och rullade õver Daniel i sängen.

Han satte sig õver Daniels brõst och låste hans armar med sina ben.

- Vad tror du nu då? - Du kanske är det, skrattade Daniel

Andreas õppnade sakta gylfen och det vita kalsongtyget lyste i skenet från den lilla lampan på bordet jämte sängen. Han ”grävde” rätt på saken som varit instängd en stund och halade ut den halvslaka kuken och lade den mot hakan på Daniel som log med ett brett leende.

- Ta fõr dig nu då, fõr jag tror du är bõg också, sa Andreas med en stark norrländsk brytning.

Daniel bõjde sig fram, doften från kuken nådde ända upp genom näsborrarna och han kände sin egen kuk resa sig i byxorna. Andreas kuk var enligt honom ett riktigt praktexemplar och med munnen skalade han av fõrhuden som skyddade den känsliga delen. Han slickade hela ollonet glansigt och saliven droppade nerfõr hakan på honom efter en stund.

- Skõnt, frågade han och släppte kuken.

Andreas hade lutat sina händer mot väggen och sakta på slutet bõrjat jucka mot Daniels mun. Det kändes som om han var så nära, men ändå ville han hålla på länge. Han ville ha Daniel hos sig en hel natt och bara älska och ligga jämte honom hur länge som helst. Skita i skolan och träningen och bara få vara med den han gillade allra mest. Daniel tog ett stadigt grepp runt Andreas kuk och satte den åter mot sitt gap. Daniels fingrar drog sakta av Andreas byxor och hans vita kalsonger fõljde med ner mot knäna. Han håriga säck med två tunga stenar kramades av Daniels ännu ganska kalla hand. Den andra handen smektes õver Andreas nakna skinkor som knottrades en aning av kõlden i lägenheten. Andreas lyckades ”åla” sig ur byxorna och kalsongerna som snart låg vid sängens fotända. Daniel såg rakt i den mõrka norrländska blicken och snart mõttes läpparna på nytt, tungorna utkämpade en kamp och rõrde sig fritt mellan de fyra läpparna. Daniel kände sig hur Andreas fingrar sakta õppnade knapparna i jeansen. Han kände fingrarna som lyfte i det breda resåret med text och snart släpptes hans kuk ut. Han kände händer runt skaftet, händer som skalade av fõrhuden och därefter varma läppar som sakta men säkert slukade hans manlighet. Andreas tryckte ner sin kropp mellan Daniels allt mer särade ben och till slut fick han hjälpa att ta av sig kläderna helt och hållet. Naken och utblottade låg han på rygg medan Andreas stod vid sängkanten och såg ner på den nakne killen under honom. Han lade sig på sidan och fick genast Daniels arm som nackstõd. Andreas andades tungt in och kände Daniels speciella doft och han kände doften från armhålan. Han pussade på kinden och därefter rullade han upp på Daniel. Kyssarna fortsatte och han kände hur hans kuk pressades ner strax under Daniels pung. Fyra ivriga och fõrväntansfulla händer smekte varandra och båda blev oerhõrt tända av stundens hetta. Daniels armar hõlls upp bakom hans huvud och Andreas satte sig sakta upp õver Daniels kropps mittpunkt. Där fanns ett hårt spett som ville tränga in någonstans och Andreas var så säker på vad han ville. Daniel hõll sina armar kvar i samma läge, medan Andreas satte sig på huk ovanfõr den glansiga kuktoppen som sakta gled in mellan skinkorna. Hålet var hårt och tajt ihopdraget och han lirkade en aning men fick kliva av.

- Vänta lite sa Daniel och spottade i handen och gned in sin kuk med den hala vätskan.

- Funkar det tror du?

- Vi provar

Andreas klev på nytt upp i sin position och den glansiga kuken banade vägen in mot hålet. Daniel blundade och kände hur Andreas inre ”õppnade” sig fõr honom. Han kände den hårda muskeln som hårt slõt sig runt hans penis. Han kände färden inåt och hur hans fõrhud sträcktes sakta neråt. Andreas blundade och grimaserade när Daniel snart var djupt inne i honom. Han saktade upp och lät muskeln tõja sig innan han bõrjade rõra sig sakta upp och ner i en bekant rõrelse. Daniel bõjde sig uppåt och magmusklerna fick ett tydligt utseende i kampen om att fånga Andreas läppar. Så snart han satt upp stannade Andreas rõrelser och båda satt fõrenade men också blickstilla med läpparna som sõkte varandra på nytt. Andreas strõk undan Daniels hår från pannan och hõll ansiktet framfõr sig i ett hårt grepp.

- Jag älskar dig! Vet du det?

- Å jag älskar dig minst lika mycket, svarade Daniel och vilade kinden mot Andreas fast brõst.

Andreas befriade sig från spettet och reste sig. Han ställde sig på alla fyra på sängkanten och Daniel fõrstod att hans nya position var bakom dom särade skinkhalvorna. Han stod stilla en stund och slickade på pekfingret som han stack in i Andreas grotta. Andreas ryckte till lite när Daniel juckade fingret ett par gånger innan han lade kuken tillrätta och tryckte in sig i Andreas. Återigen sõgs hans kuk upp av Andreas muskel och lika fõrsiktigt som fõrut lät han hålet vidgas och vänja sig vid intrånget. Han rättade till fõtternas ställning och greppade med händer på Andreas hõfter och sakta bõrjade han jucka in och ut. Andreas bõjde sitt huvud djupt framåt och borrade in det i täcket som låg framfõr hans ansikte. Han spände kroppen en aning i bõrjan men snart kände Daniel hur hans pojkvän sakta slappnade av och även sakta bõrjade jucka emot. Daniel kände hur värmen steg i rummet av rõrelserna och han bõjde sig framåt och lade sig platt på Andreas rygg. Benen spjärnade emot golvet och gjorde att trasmattan under hans fõtter gled iväg õver golvet. Han fick ta ett nytt tag med fõtterna. Andreas vred ansiktet och mõtte Daniels heta läppar och dom fõrsõkte att hitta varandra i ett par djupa tungkyssar. Efter en stund kände Daniel trõttheten i benen och sakta av på tempot. Han drog ut kuken ur hålet, såg spåren av slem från Andreas djupa inre. Han kommenderade Andreas ner på rygg, lyfte upp hans ben på sina axlar. Knäade fõr rätt vinkel och kuken pressade sig lätt in denna gång. Andreas njõt och hade fångat upp sin kuk i hõgerhanden och ett par glansiga droppar lämnade hans springa och droppade ner på hans hårda och spända mage. Hans fingrar gned in det i huden och pekfingret som var doppat i vätskan pressade han mot Daniels läppar. Daniel såg på fingret med lite tveksamhet innan han gapade och slickade erotiskt på fingret. Rõrelserna bõrjade blir rytmiska och orgasmen var nära. Daniel hade hållit sig bra länge och hade lagrat hela pungen full med säd. Redo att njuta ihop med Andreas till fullo. Han visste att det var nära när han drog ut kuken. Kõrde fram den mellan Andreas ben och lade den platt på kuken under sig. Andreas greppade båda kukarna och runkade dem med sina båda händer. Daniel blundade och känslan av att samtidigt känna Andreas kuk i en gemensam runk blev fõr mycket. Han õppnade õgonen och kände hur hans kuk ryckte till och sprutade en kaskad av säd upp õver Andreas mage. I nästa sekund kom nästa sprut. Andreas spände magmusklerna och släppte Daniels urmjõlkade kuk och koncentrerade sig på sin egen. Hans hand tryckte mot sin pung och kramade lätt om sina kulor när takten på handen saktades ner. Ett par lika glansiga och pigga õgon mõttes. Andreas med en liten rodnad på kinderna och Daniels aningen svettiga panna.

Daniel ställde sig upp. Han sträckte på kroppen och gick iväg mot toalettdõrren som stod õppen. Han spolade vatten i tvättstället. Ställde sig vid det vita porslinet och lät det ljumma vattnet tvätta bort spåren av säd som fortfarande satt kvar runt ollonet och mynningen. Han kände Andreas varma händer som smekte sig õver hans ryggtavla. Han gav plats åt Andreas vid tvättstället.

- Vi duschar sen va?

- Visst, det kan vi gõra sa Daniel och gick ut i rummet.

Han fångade upp kalsongerna och drog på sig dessa. Rättade till kuken och gick ut i det lilla kõket. Han satte på en gryta med vatten på spisen.

- Vill du ha te? Ropade han mot Andreas

- Kan vi inte ta varm choklad istället, svarade Andreas och kom naken ut i kõket.

- Akta så inte grannarna ser dig, sa Daniel

- Skiter jag fullkomligt i faktiskt. Andreas ansikte sken upp och pussade Daniel på kinden

- Folk ska veta att jag gillar dig. Nej fõresten inte bara gillar. Utan älskar dig.

Daniel blev helt varm, aningen rõrd av Andreas ord och svarade med en kyss tillbaka. En kyss som sa mer än tusen ord. Dom satt länge framfõr tv-n och Andreas lutade sig mot Daniel. Varm choklad och mackor med hushållsost fick hungern att trängas bort. Andreas blundade och kände pulsslagen och han kände sig trygg i famnen av Daniel. Han blundade hårt och hõrde nyheterna på tv-n långt borta. Han hõll hårt om Daniels bara ben och strõk utmed vaderna och kände mjukheten i stråna som vackert prydde benen. Han somnade sakta in. Han hõrde Daniels rõst långt bort.

- Jag måste gå hem men vill du att jag stannar?

Andreas harklade sig och svarade med en nick. Daniel reste sig upp och halade upp mobilen ur fickan. Han knappade iväg ett sms och satt och väntade på svar. Han hoppades att någon av hans fõräldrar skulle svara och med en bestämd signal fick han en bekräftelse på detta.

Han såg på Andreas och sa

- Jag kan stanna om du vill.

Andreas sken upp och reste sig.

- Om jag vill? Mer än något annat.

Dom stängde av tv-n och Daniel fick låna Andreas tandborste och gnuggade noggrant runt i munnen och med en smak a xylitol lade han sig på sidan jämte Andreas. Det skulle bli trångt det visste båda, men båda visste också att det skulle bli lika trångt varje gång dom skulle dela säng. Andreas andning blev tyngre och tyngre och Daniel låg länge och bara njõt. Hans hand smekte õver det maskulina men ändå pojkaktiga och muskulõsa brõstet. Han låg och såg ut i det mõrka rummet innan han viskade.

- Sover du?

Det kom inget svar och han vågade fõra handen neråt. Han kände andningen som fõrde magen in och ut och fingertopparna nådde strängen med fjun ner från naveltrakten mot busken som låg instängd i Andreas kalsonger. Han kunde känna den slappa kuken som låg i en liten båge uppåt magen. Han rõrde tyget fõrsiktigt och lyfte på resåren. Värmen från kuken spred sig õver hans fingrar och den mjuka huden som mõtte hans nästa rõrelse fick hans egen kuk att sprätta till i hans kalsonger. Daniel fõrde ner handen mot sin egen kuk och kände styvheten var som i ett maxläge. Han var kåt men ville inte väcka Andreas, som han visste behõvde sova fõr att orka det hårda i träningen. Mellan fingrarna kände han Andreas kuk som sakta hårdnade. Han drog lite i fõrhuden som sakta gled av ollonet. Andreas ryckte till när Daniels fingrar strõks õver den känsliga kuktoppen. Daniels rõrelse stannade upp, han sõkte Andreas ansikte men allt som hände var Andreas tunga andning som lugnt fortsatte. Daniel ”vågade” fortsätta sin berõring, även om han visste han själv borde sova. Han kunde inte släppa tankarna på kukarna han hõll i var sin han. Han runkade sin egna kuk och gjorde rõrelsen i sängen så liten som mõjligt. Fingertopparna runt Andreas kuktopp kände en kladdig vätska som han tog på pekfingret och pressade den mot mynningen på sitt ollon. Han gned ut det och blev ännu kåtare av att ha Andreas fõrsats på sin kuk. Handen greppade Andreas skaft och drog fõrsiktigt och mer fõrsats lämnade Andreas kuks inre. Daniel fångade upp droppe efter droppe och fõrde det till sina läppar. Det smakade kåthet och en enorm känsla spred sig i kroppen. Hans kuk sprängde av kåthet och han var tvungen att avsluta detta. Rõrelsen på handen õkade och han berõrde Andreas allt fõrsiktigare. Efter ett par minuter rõrde sig Andreas i sõmnen och Daniel låg blickstilla. Han vågade knappt andas men insåg också att skulle det bli någon sõmn var kåtheten tvungen att fõrsvinna ur hans skalle. Han bõrjade fõrsiktigt dra skinnet runt Andreas kuk och han slogs av att killen från Norrland kom en massa fõrsats, trots att han sprutat rejält tidigare på kvällen. Fingrarna var rejält kletiga och han fõrsõkte fånga upp det i handen och få det till sina läppar och till sin tunga. Daniel släppte sin kuk och koncentrerade sig på Andreas. Rõrelsen blev allt mer intensiv och till slut kunde han inte låta bli utan tog tag i sin kuk och dubbelrunkade och han lade sig till rätta på rygg. Han kände att han snart var på väg att komma och undrade hur det kändes fõr Andreas. Fõrsatsen var tõmd och snart kom den rejäla saken. Han ville skona Andreas från att bli helt kletig så han krõp fõrsiktigt under täcket och fångade upp kuken i munnen. Den smakade salt och aningen beskt av vätskan som nyss lämnat den. Han sõg allt intensivare och snart kände han Andreas hand om sin nacke.

- Fan vad skõnt du gõr det hõrdes i det mõrka rummet.

Daniel släppte inte kuken utan mumlade något bara. Han runkade sin kuk och sõg Andreas som bõrjade jämra sig en aning och därefter kom ett par rejäla stänk i Daniels mun och sekunder efter runkade han sin kuk som besatt och upp õver sitt brõst flõg långa strålar med ljummen säd. Han putsade rent Andreas kuk och stängde in den i kalsongerna igen. Ett par små droppar som han missade i sprutet hängde från hakspetsen men han drog bort dom med baksidan av handen. Andreas låg och Daniel såg hans blick när han närmade sig ansiktet. Dom krõp ihop tätt och båda struntade i om sängkläderna fick sin beskärda del av fläckarna från säden. Daniel krõp upp tätt bakom Andreas som låg på sidan. Han kände Andreas fasta rõvhalvor mot sin kuk som lagt sig stilla i skåran.

Klockan var 02.17 när braket från fõnstret kom. En kullersten flõg rakt in genom fõnstret och glassplitter flõg õver hela Andreas vardagsrumsgolv. Killarna satt som fõrskräckta i sängen och ingen vågade fõrst säga något. Vinden och kylan gjorde sig snabbt påmind från det stora hål i nedersta delen av fõnstret. Andreas tassade upp och insåg snabbt att gå barfota bland glassplitter skulle innebära ren livsfara. Daniel drog på sig täcket där han satt med uppspärrad blick i sängen. Han såg Andreas och hur han fõrsõkte täcka fõr hålet i glasrutan. Fortfarande efter ett par minuter sa ingen någonting. Båda visste vad som väntade dom i framtiden.

Samtalsämnet i skolan var givet. Ingen sa något men folk vände sig om både efter Andreas och efter Daniel. Detta gjorde situationen nästan olidlig fõr Andreas som brukade vara i centrum, fast på ett annat sätt.

Hur det går kan ni läsa i del 3 ”Framtiden”

Del 3 ”Framtiden”

Andreas kände doften när han klev in genom dom stora glasdõrrarna. Han tog rulltrappan ner och väl nere på perrongen så såg han den grõna t-banevagnen stängde sina dõrrar och sakta glida ifrån honom. Han var på väg att komma fõr sent till träningen fõr andra dagen i rad och han visste att tränaren skulle "ett spel på honom"

Andreas hade flyttat från den lilla mellansvenska orten till Stockholm och bõrjat spela fõr klubben vars namn låter som ett zoo. Klubben var en av dom mest framgångsrika inom Svensk klubbhockey. Sista tiden på hockeygymnasiet hade Andreas uppvaktats av flera allsvenska och Elitserieklubbar. Många hade erbjudit honom fina kontrakt men valde ändå att gå till Stockholmsklubben. Han pappa hade flugit ner från Norrland fõr att se õver det som erbjõds i kontrakten. Andreas hade inte bara lämnat gymnasiet bakom sig utan också Daniel hade han lämnat kvar när han flyttade. Båda hade snackat igenom situationen noga innan Andreas fattade beslutet at flytta. Dock var ingen av dom intresserade att bryta deras fõrhållande. Daniel var nervõs av att avståndet skulle gõra att dom gled isär men Andreas fõrklarade med ord och handling hur mycket han älskade Daniel och det gjorde honom lugn. Daniel visste att Andreas skulle ha så mycket "lockelser" av andra killar men han hoppades att han kunde säga ifrån att han hade redan en pojkvän.

Mycket hade hänt sedan kullerstenen flõg in genom Andreas fõnster. Det som var avsett att skrämma d

###

Popular Blogs From MenOnTheNet.com

Please support our sponsors to keep MenOnTheNet.com free.

1 Gay Erotic Stories from Frinedsoflinus

Stjärna på hal is

Stjärna på hal is ¨ Linus (2002) DEL 1 Denna novell tillägnas alla sportkillar som i denna maskulina miljõ glõmmer bort sig själva. Finns det inga homosexuella inom idrotten? Jag är õvertygad om detta och vill på detta sätt lyfta upp det till ytan skulle man kunna säga om det handlar om simning men det gõr det inte i denna novell. Handlingen utspelar sig i Mellansverige och inom en av

###
Popular Blogs From MenOnTheNet.com

Please support our sponsors to keep MenOnTheNet.com free.

Web-02: vampire_2.0.3.07
_stories_story