Gay Erotic Stories

MenOnTheNet.com

Kofi Abudu, Part 2

by Robert Manfiel


“Zeg, weet je dat ik wel zin aan iets eten heb,” zei Kofi toen we, beiden in badjas, na het late ochtendbad aan een drankje nipten. ”Weet je dat het intussen al half twee is? Wat doen we? Gaan even ergens lunchen of bestel ik even een pizzaatje?”

“Doe maar een pizza, want voordat we klaar zijn om uit te gaan, eten hebben die al in huis.”

“Wat wil je?” “Maak mij niet uit. Doe maar één met verschillende kaassoorten?”

Binnen een half uur ging de bel. “Loop maar even mee; ik heb mijn geld in de kamer,” hoorde ik Kofi zeggen en hij verscheen in de gevolgd door de pizzaboy, die twee dozen op de tafel zette. Het was een bloedmooie Marokkaan, die mijn stralend lachend aankeek. Ik zag dat Kofi mij een vette knipoog gaf. Ik begreep zijn bedoeling, toen hij naar een kast liep, daar kennelijk geld uit haalde en iets frutselde. Toen hij zich terug naar de pizzaboy draaide, viel quasi per ongeluk zijn badjas open en kreeg de Marokkaan het volle zicht op Kofi’s ebbenhoutkleurige liefdesgereedschap. De jongen verblikte of verbloosde niet, maar floot zacht tussen zijn tanden. “Sorry,” zei Kofi schijnheilig. “Geeft niks,” antwoordde de boy schor. “Beviel je wat je zag?” vroeg ik brutaal. Hij knikte slechts. Mijn en Kofi’s inschatting van zijn lach van zo-even was dus terecht. “Als je zin hebt, kom dan maar eens langs,“ fluisterde Kofi in zijn oor, terwijl hij hem zijn geld gaf en langs zijn wang aaide. Tot onze verbazing trok hij zijn leren jack uit: “Ik was eigenlijk al vanaf één uur vrij. Jullie waren mijn laatste klanten voor vandaag.” “Heb je al wat gegeten?” vroeg Kofi. “Een pizzaboy die niet gegeten heeft,” zei hij schamper. “Wil je dan wat drinken? En zo ja wat?” “Colaatje is wel lekker.” “Met iets erin?” “Nee, dank je. Alleen cola...”

Terwijl hij dronk, aten wij gehaast onze pizza’s maar eigenlijk allebei met meer oog voor de pizzaboy dan de pizza’s. Het was werkelijk een bloedmooie boy: zo te zien perfect gebouwd, een matte donkere teint,glanzende halflang haar. Maar het opvallendst waren zijn vochtige donkere ogen, groot met lange zwarte wimpers, en zijn volle donkerrode lippen, die je met recht sensueel mocht noemen.

Ik merkte tot mijn verrassing op, dat hij vanaf de bank van tijd tot tijd wat steels naar ons keek en daarbij de binnenkant van zijn linkerbeen streelde of zelf kneedde: een aanmerkelijk paal tekende daar zich af. Kennelijk was hij zeer opgewonden, want onderaan die paal begon zich een vochtige plek af te tekenen...

“Laten we ’m nog wat heter maken,” fluisterde Kofi, toen ik hem heimelijk er op gewezen had. Hij boog zich naar me toe en begon me hartstochtelijk te kussen. Hij draaide zich zo, dat de boy onze duellerende tongen goed kon zien. Ondertussen streelde ik Kofi’s lijf onder de opnieuw opengevallen badjas. Ik merkte daarbij dat de pizzaboy niet de enige was, die opge-wonden was... Ook mijn eigen stuk klopte hard.

Terwijl Kofi mijn badjas opende en daarmee de jongen een blik gunde op mijn wippende paal, zag ik dat deze zich niet kon bedwingen en zijn lul uit zijn broek wurmde. Het was een indrukwekkend apparaat, weliswaar niet heel erg groot, maar groter dan gemiddeld en buitengewoon dik. Opgewonden kijkend naar onze bezigheden schoof zijn vuist over een dikke donkere glanzende eikel op de top waarvan dikke druppels voorvocht parelden. Voordat hij verder de hand aan zichzelf kon slaan, verbrak ik de omhelzing en trok Kofi mee naar de jongen. Uit onze badjassen staken een zwarte en blanke lul brutaal en reikhalzend hun koppen naar buiten...

“Volgens mij heeft deze jongen nog geen fooi gehad. Als we hem in plaats daarvan eens lekker verwenden,” grijnsde Kofi. “Hoe heet je eigenlijk?” vroeg ik. “Hassan,” zei de jongen, zijn stem was schor van opwinding.

Ik boog me naar hem toe en kuste zijn verleidelijke lippen. Gretig kuste hij terug en begon meteen te tongen. Ik stelde vast dat het zeker niet zijn eerste keer was en dat hij erg genoot. Kofi had zich intussen voor de bank op zijn knieðn laten zakken en was bezig Hassan van zijn schoenen en sokken te ontdoen en vervolgens diens broek open te knopen. Zonder onze kus te onderbreken wipte Hassan omhoog om Kofi in staat te stellen hem zijn broek en slip uit te trekken. Ik verbrak onze innige kus en sjorde zijn t-shirt over zijn hoofd. Ik keek langs zijn geile lijf omlaag. Hij was inderdaad perfect gebouwd: gespierd, maar zonder overdrijving, een vlakke buik met vanaf de navel een streep zwart haar die verder naar beneden uitwaaierde tot een krullende bos waaruit zijn pronte bruine stuk hard omhoog stond en waarvan de eikel al tussen de lippen van Kofi verdween. Hassan kreunde in mijn mond onder de kundige bewerking van zijn donkere en harde lul door Kofi.

Ik liet mij badjas van mijn schouders glijden en schoof nu naast Hassan op de bank. Die boog zich naar mij toe en sabbelde op mijn harde tepels, liet zijn lippen vervolgens over mijn buik vlinderen en ze uiteindelijk rond mijn natte eikel te sluiten. Zijn mond bewoog zuigend in hetzelfde tempo als die van Kofi: ik leek wel indirect door hem gezogen te worden. Het was duidelijk dat Hassan zeer vaardig was. Hij wist met lippen en tong precies de gevoelige plekjes te raken en maakte dat ik al snel kreunde van genot.

Kofi stond op en liet ook zijn badjas op de grond glijden. Het gaf Hassan de gelegenheid zich in een wat gemakkelijker houding over mij te buigen. Hij wist zelf kennelijk niet dat hij daardoor een zeer geile aanblik bood: geknield op de bank, zijn bezige mond om mijn stuk, zijn donkere kontje omhoog geheven. Kofi maakte daar onmiddellijk gebruik van. Hij boog zich achter Hassan en liet zijn tong in diens spleet verdwijnen. Even liet Hassan mij glippen om genotvol te kirren kennelijk toen Kofi’s tongpunt in zijn holletje probeerde te dringen. Maar hij boog zich meteen weer naar mij en nam voorzichtig mijn ballen tussen zijn lippen. Hij was een meester in het zacht hanteren van zijn tong en lippen. Die wisten mijn genot zacht maar zeker te laten stijgen.

Ik zag hoe Kofi overeind kwam en zijn stuk in stelling bracht, nadat hij het van een condoom had voorzien. Hassan kreunde met volle mond toen Kofi langzaam maar zeker zijn harde paal naar binnen dreef. Ik kon me voorstellen wat Hassan voelde. Hij kreunde niet van pijn maar van genot: het was kennelijk niet de eerste keer dat hij geneukt werd. Wat toch wel bijzonder is want Marokkanen laten zich niet graag neuken: neuken wel, maar geneukt worden nee. Kennelijk was Hassan zeer ho. Ik zag dat Kofi met lange halen uit en in Hassan gleed, in een langzaam, maar constant ritme. In datzelfde ritme begon Hassans mond over mijn eikel te glijden. Dat en de geile aanblik die Kofi’s zwoegende lijf bood, maakte dat ik voelde hoe het hoogtepunt zich opbouwde.

Ik vond dat we nog wat langer plezier konden maken. Dus stopte ik Hassan en gaf aan Kofi een teken eveneens te stoppen. Kofi begreep me direct. Samen bogen we ons over de verbaasde Hassan. Met twee paar lippen en twee tongen verkenden en verwenden we zijn ranke licht bruine lijf. Synchroon likten we ons een weg naar zijn tepels, namen die tegelijk in onze monden en tegelijk vervolgenden we onze weg over zijn buik naar zijn lokkende kruis, waar zijn harde lul opgewonden wipte. Hassan kreunde en hijgde genotvol toen we met onze tongen door zijn kroezende buikhaar gingen. Als was het een dikke kaneelstok likten wij gezamenlijk de schacht van de keiharde kloppende staaf. We sloten in een merkwaardige kus onze lippen rond de eikel en begonnen te tongzoenen met die eikel als welkome derde. Kennelijk was dat teveel voor onze geile Marokkaan: hij perste kreunend zijn onderlijf omhoog en spande zijn lijf als een boog. Nog een paar likjes met onze tongpunten en in grote bogen schoot het vocht uit hem weg De zilverwitte jongensmelk kletste op zijn borst en buik... De verslappende lul zakte terug op zijn buik.. Kofi en ik kwamen overeind. We kusten en likten daarna zijn borst en buik schoon.

Terwijl Kofi en ik elkaar opnieuw vonden in een hartstochtelijke kus, voelde ik hoe Hassans lippen over mijn eikel schoven. Ik keek omlaag en zag (en voelde) hoe hij ook Kofi’s stuk in zijn mond nam. Het was een opwindend vreemd gevoel: de druk van de harde zachtheid van Kofi’s eikel en de bezige tong en lippen van Hassan. Sneller dan verwacht bouwde mijn hoogtepunt zich op. Ik gooide mijn hoofd in de nek, kreunde, gromde, schreeuwde en liep tenslotte met grote gutsen sidderend leeg in Hassans mond. Seconden later verstrakte Kofi’s lijf, hij schokte met korte rukjes vanuit zijn heupen en ik zag hoe zijn vocht, samen met het mijne, in lange slierten langs Hassans kin op de grond drupte.

Reacties, ideeðn en suggesties voor en vervolg zijn welkom: robmanfiel@hotmail.com

###

3 Gay Erotic Stories from Robert Manfiel

Kofi Abudu

Ik herinner me nog de eerste ontmoeting met Kofi. Het was op een receptie van Erik en Jan-Willem, een bevriend stel. Hij viel me op: een knappe, zwarte jongeman in een Armani met smetteloos wit hemd en roze das. Het liep al tegen het eind van de receptie, toen ik met hem min of meer per ongeluk met hem in gesprek raakte. Hij stond tegen een deurpost geleund, toen ik een ex-vriendje zag aankomen

Kofi Abudu, Part 2

“Zeg, weet je dat ik wel zin aan iets eten heb,” zei Kofi toen we, beiden in badjas, na het late ochtendbad aan een drankje nipten. ”Weet je dat het intussen al half twee is? Wat doen we? Gaan even ergens lunchen of bestel ik even een pizzaatje?” “Doe maar een pizza, want voordat we klaar zijn om uit te gaan, eten hebben die al in huis.” “Wat wil je?” “Maak mij niet uit. Doe maar één met

Werkweek

Ze waren tijdens de werkweek Parijs aan elkaar gekoppeld, Jeroen en René. Ze kenden elkaar natuurlijk, want ze zaten in hetzelfde jaar, maar niet meer dan van gezicht. Jeroen was een sportief ogende jongen; open gezicht, blonde stekeltjes, een goed figuur, modieus gekleed. Kortom een lekker ding vonden de meisjes en sommige jongens. De geruchten waren namelijk dat hij van meisjes niet veel moest

###

Web-01: vampire_2.0.3.07
_stories_story