Gay Erotic Stories

MenOnTheNet.com

Kofi Abudu

by Robert Manfiel


Ik herinner me nog de eerste ontmoeting met Kofi. Het was op een receptie van Erik en Jan-Willem, een bevriend stel. Hij viel me op: een knappe, zwarte jongeman in een Armani met smetteloos wit hemd en roze das. Het liep al tegen het eind van de receptie, toen ik met hem min of meer per ongeluk met hem in gesprek raakte. Hij stond tegen een deurpost geleund, toen ik een ex-vriendje zag aankomen en om contact waar ik absoluut geen zin in had te vermijden, sprak ik hem aan. “Hallo. Ik ben Robert.” “Koffie.” “Nee, dank je. Ik ben aan de whisky,” zei ik mijn single malt omhooghoudend. Hij lachte al zijn witte tanden bloot. “Ik heet zo. Kofi. Dat is Ghanees voor ‘op vrijdag geboren’.” Ik voelde hoe ik kleurde. “Sorry,” stamelde ik, “Ik wilde niet flauw zijn. Ik...” “Al goed,” zei hij, “Je bent niet de eerste.”

We raakten verder in gesprek. Hij bleek juridisch adviseur in dienst van Erik en Jan-Willem, Verder had hij op deze receptie geen vrienden of kennissen. Ik van mijn kant vertelde, dat ik vroeger zakenpartner van Erik was; we hadden samen een reclamebureautje. Het gesprek liep verder heel genoeglijk, zelfs meer dan dat: ik bemerkte dat hij wel heel aantrekkelijk en sexy was. Omdat we in dezelfde buurt bleken te wonen, besloten we toen het einde van de receptie naderde gezamenlijk een taxi te nemen. “Ga je met me mee, voor nog een drankje?” Vroeg hij tot mijn verrassing onderweg in de taxi, die eerst zijn adres zou aandoen.

Hij bewoonde een ruim appartement, dat strak modern, maar erg smaakvol was ingericht. Artistieke zwart-wit foto’s van mannelijk naakt sierden de marmeren hal. In de lichte zitkamer bood hij me een plaats op de bank. Hij ontdeed zich van zijn colbert, schonk voor mij een whisky in en voor zichzelf een witte wijn. Ons gesprek verliep wat moeizamer dan op de receptie. Een spanning tussen ons werd voelbaar: wat wil hij, wie zet de eerste stap? Toen ik even later opstond met de woorden: “Die whisky maakt warm” om mij vervolgens van mijn colbert te ontdoen, stond hij ook op om het aan te nemen. Maar hij liep niet weg om het ergens neer te leggen of op te hangen. In plaats daarvan voelde ik zijn hand over mijn rug en flanken glijden. Ik kreeg prompt kippenvel. “Lekker lijf heb jij.” Zijn stem klonk zacht. Hij legde mijn colbert op de bank en sloeg zijn linkerarm om me heen, zijn hand streelde door mijn zijden hemd mijn buik. Ik leunde achterover tegen hem aan. Zijn adem was warm, nog warmer en vochtig zijn lippen, die mij in mijn nek kusten. Zijn linkerhand knoopte mijn hemd open, gleed naar binnen en streelde de blote huid. Mijn broek vertoonde inmiddels een aanmerkelijke bult. Ook Kofi’s stuk was instelling voelde ik toen hij zijn onderlijf tegen mijn billen drukte.

Ik draaide me om, sloeg mijn armen om zijn nek. Wij kusten. Eerst heftig, gulzig, met tongen die een wilde dans uitvoerden, daarna werden we kalmer, tegelijkertijd verkenden we elkaars lijf. Mijn handen streelden zijn zwarte krulletjes, die tegen mijn verwachting in niet zacht waren, maar hard en stug. Ik knoopte zijn hemd open. Ik voelde de fluwelen structuur van zijn huid, warm en licht vochtig. De zachte hardheid van zijn buik wond mij verder op. Mijn vingers gleden over zijn flanken naar zijn gespierde rug. Toen mijn handen aan de achterkant zijn broekband passeerden, voelde ik hoe hij zijn buik introk om mij ruimte te geven. Mijn handen schoven langs de band van zijn slip. Ik voelde de hardheid van zijn billen, die klein en rond waren. Mijn vingers schoven in zijn warm-vochtige bilnaad. Hij kreunde en drukte zijn heupen schokkend naar voren: hij reed de harde bobbel van zijn kruis tegen mijn dij...

Zijn handen vervolgden intussen hun weg; ze streelden mijn borst, gleden naar mijn buik en probeerden mijn broek in te duiken, maar dat lukte niet, zelfs niet toen ik net als hij mijn buik introk. Ik bevrijde mijn handen en knoopte de band van mijn broek open. Begerig gleed zijn rechterhand langs mijn buik omlaag. Zijn vingers gleden langs de schacht van mijn keiharde pik. Nu was het mijn beurt om genotvol te kreunen. Kofi gleed uit mijn omarming op zijn knieðn. Hij knoopte mijn pantalon verder open en trok broek en slip in één beweging omlaag. Mijn liefdesgeschut sprong in stelling. Kofi floot tussen zijn tanden: “Wàhw!” Hij boog zich naar mijn wippende stuk en zijn lippen sloten zich zacht om mijn reeds natte eikel. Zijn tong speelde behendig rond de rand en de uiterst gevoelige top. Dat maakte mij zo geil en begerig, dat ik van uit mijn heupen schokkend zijn mond begon te neuken. Kofi bracht me echter tot bedaren doordat hij mijn beweging stopte met zijn handen om mijn billen. Zijn intense bewerking van mijn genotslans bracht mij op de rand van klaarkomen, dus ik duwde hem weg. “Stop! Ik wil nog niet klaarkomen.”

Ik trok hem overeind. Opnieuw omhelsden we elkaar en opnieuw vonden onze monden elkaar in innige kussen. Mijn handen openden zijn broek en schoof die omlaag met zijn slip. Ik perste me tegen hem aan. Onze harde stukken stonden omhoog, hard en kloppend tussen onze buiken... Even later knielde ik en boog me naar zijn stuk. Nu was het mijn beurt om bewonderend te fluiten, want zijn paal was groot, dik beaderd en diepbruin, bijna zwart. Het licht legde er een blauwige glans over. Ook zijn eikel was, net als de zak waarin de ballen diep hingen, eerder zwart dan bruin, maar met een naar roze zwemende rand. Zijn zwarte krulletjes lagen als afzonderlijke vlekjes op zijn buikhuid. Ik voelde dat ze stug waren. Mijn vingers streelden de binnenkant van zijn dijen. Kofi kreunde vol genot. Ik keek naar boven en zag dat hij zijn ogen gesloten had. Hij schokte zijn onderlijf naar voren als om mij aan te sporen. Toen ik de heldere druppel van het topje van zijn lul likte gromde Kofi diep in zijn keel. Mijn lippen sloten zijn om zijn eikel en ik begon te bewegen en te zuigen. Ik ben geen “deep-throater”, dus het was duidelijk dat ik zijn zwarte paal nooit geheel in mijn mond kon hebben. Maar ook zonder dat was het duidelijk dat Kofi genoot, te horen aan zijn snuivende ademhaling en te merken aan toenemende stootbewegingen vanuit zijn heupen.

Terwijl mijn lippen en tong druk met de eikel bezig bleven, streelde ik de binnenkant van zijn dijen met mijn ene hand, terwijl de andere zacht de grote ballen masseerden. Kofi’s ademhaling werd zwaarder en ging zelf over in zacht kreunen. Met korte stoten probeerde hij zijn stuk dieper mijn mond in te drijven, voor mij een teken dat zijn hoogtepunt naderde. Toen ik voelde hoe zijn ballen omhoog getrokken werden, intensiveerde ik de bewerking van eikel en stam en zette de zuigkracht nog wat hoger. Kofi’s adem kwam nu stotend. Ik blikte omhoog en zag hoe zijn hoofd in de nek gooide. Tegelijkertijd perste hij zijn onderlijf naar voren. Een diep gegrom en “Oooh, ik...kom...!” Meteen voelde ik het pulseren van zijn lul en de mannencrême tegen mijn gehemelte spuiten in golf na golf. Ik kon maar amper voorkomen dat het langs mijn kin omlaag liep. Zijn lijf ontspande. Zijn handen streelden dor mijn haar. “Whaw, Rob, dat was geweldig. Ik was er vreselijk aan toe om weer eens zo lekker klaar te komen,” fluisterde hij. Ik liet zijn verslappende stuk glippen en slikte zijn liefdesvocht. Hij trok me omhoog en we omhelsden elkaar, waarbij onze tongen een teder gevecht uitvoerden.

Na enige tijd duwde hij me zacht maar beslist op de witlederen bank, knielde naast me en nam zonder meer mijn nog steeds keiharde tamp tussen de lippen. Terwijl zijn lippen zich om mijn natte eikel sloten bewoog hij zijn hoofd op en neer. Tegelijk gebruikte hij zijn tong voor nog verdere prikkeling. Al snel hijgde en kreunde ik van genot, dat snel aanzwol. Toen zijn hand tussen mijn dijen verdween en een vinger mijn bilnaad zacht ingleed en mijn rozet masseerde, had ik het niet meer. Binnen seconden bereikte ik het point of no return. Kofi liet mijn lul glippen en pompte met zijn vuist. Mijn lijf spande zich als een boog. Ik duwde in opperste extase mijn heupen omhoog en terwijl ik diep gromde, spritste het zilveren vocht op mijn borst en buik.

“Waarom blijf je niet?” vroeg Kofi toen we laat in die avond terug kwamen van een etentje. Ik was de volgende dag vrij, maar belangrijker was dat ik best nog wat meer wilde genieten van dat prachtige ebbenhouten lijf. Dus zei ik ogenblikkelijk:”Ik had gehoopt dat je het zou vragen: ja dus!” Het vooruitzicht van een lange nacht in Kofi’s bed maakt dat mijn stuk zich al voorbereidde...

Het liefst was ik er meteen ingedoken, maar Kofi stelde het uit door eerst nog een malt voor mij en een witte wijn voor zichzelf in te schenken. Hij wist ongetwijfeld dat hij daarmee mijn begeerte aanwakkerde.

We douchten samen. Toen ik hem wilde omarmen, weerde hij lachend af: “Wacht tot in bed.” Ik lag er eerder in dan hij. “Wat heeft hij nog allemaal te doen?” vroeg ik me af terwijl ik rond keek in de ruime, luxe slaapkamer. Een groot ovaal bed met blauw satijnen bekbedden, donkerblauwe gordijnen. Een van de wanden was over de volle lengte een kastwand, de schuifpanelen daarvan waren bekleed met bronskleurige spiegels. Dezelfde spiegels waren als een soort hemel boven het bed gemonteerd, waardoor ik mijn eigen lijf in volle glorie en wel erg wit zag liggen. Een donkere, houten zitgroep vormde de afsluiting van de ruimte. De witte wanden waren versierd met kunstzinnige zwart-wit foto’s van mannelijke naakten.

Eindelijk stapte Kofi de badkamer uit. Zijn naakte lijf glom in het zachte sfeervolle licht: hij had zich kennelijk met een of andere olie ingewreven. Hij wist heel goed wat voor effect dat had, was als een volleerd acteur bleef hij in de deuropening staan. Zogenaamd om het licht in de badkamer uit te doen, maar in werkelijkheid op een plek aar het licht zijn geoliede lijf op zijn gunstigst belichtte. Het gevolg bleef niet uit: mijn stuk kwam met kleine schokjes in stelling. Weer viel mij op hoe veel donkerder zijn lul en zak waren. Zijn lijf had een prachtige bruine kleur, die met de olieglans nog mooier was, als was hij gebeeldhouwd uit ebbenhout. Vergeleken daarmee waren zijn liefdesinstrumenten bijna blauw-zwart. Met heen en weer zwaaiende lul liep hij op het bed af en bekeek mijn van top tot teen. “Wat een lekker geil lijf heb jij,” fluisterde hij, toen hij eindelijk, eindelijk naast me schoof. Als antwoord op zijn compliment omhelsde ik hem en trok zijn glanzende lijf tegen het mijne. Terwijl we kusten met diepe tongzoenen rolden we over elkaar heen en weer door het bed. Mijn inmiddels harde stuk kreeg gezelschap van zijn verstijvende lul. Kofi maakte zich los uit de omhelzing. Hij kuste mij in m’n hals en gleed vervolgens met zachte lippen en kleine kusjes over mijn borst en buik.om zijn lippen te sluiten om mijn druipende eikel. Ik kreunde toen zijn tongpunt het voorvocht uit mijn spleetje likte. Kofi gleed likkend en soms even zacht bijtend langs de harde schacht omlaag. Hij likte mijn ballen, die anders dan bij hem, strak in de balzak waren geborgen. Hij boog mijn benen opzij en likte met zijn tong mijn bilspleet binnen. Ik gaf hem de ruimte door achterover te rollen en mijn benen zo ver mogelijk te spreiden. Ik de spiegel boven mij kon ik zien wat ik voelde: zijn spitse tongpunt die mijn rozet likte en zich een weg naar binnen trachtte te banen. Ik gromde van genot. Maar hoezeer ik ook wilde dat Kofi mij zou binnen dringen, ik wist me in te houden. Hij zou moeten wachten tot hij niet langer kon...

“Kom,” fluisterde ik en trok Kofi weer op me. Hij poogde zijn eikel voor mijn opening te manoeuvreren, maar ik kneep m’n billen samen. “Nog niet,“ fluisterde ik in zijn oor en wentelde hem van mij af. Nu was het mijn beurt zijn lekkere lijf eens grondig te verkennen en te verwennen. Ik likte, zoende en knabbelde mijn weg naar beneden. Langs zijn hals, zijn gespierde borst met de zwarte tepels, die ik kuste en waar ik zacht in beet tot ze hard als kersenpitten waren. Ik likte zijn zachte buik, die heftig op en neer bewoog met het heftig hijgen van Kofi om vervolgens te vestrakken toen mijn tong zijn navel likte. Ik duwde zijn steenharde stuk, dat schijn naar zijn navel wees wat op zijn. Mijn tong trok een nat spoor over de stugge krulletjes die als kleine bosjes op de vlakte van zijn onderbuik stonden. De huid was donker waar de wortel van zijn harde lul begon. Kofi kreunde zacht toen mijn tong langs de zwartblauwe schacht, waar de aders dik op lagen, likte. Zijn lid was groot en dik. Geen monster zoals ik die op pornosites wel had gezien, maar toch ruim boven het gemiddelde. De bewerking met mijn mond miste haar uitwerking niet. Kofi’s kreunen nam toe en hij stootte zijn heupen omhoog. Met beide handen duwde hij mijn hoofd over zijn eikel en begon vervolgens ritmisch te stoten. Hij wilde zich veel te vlug naar een hoogtepunt werken, dus liet ik zijn stuk glippen en zetten mijn tocht met mijn lippen en tong voort. Zijn ballen waren beduidend groter dan de mijne. Bovendien hingen ze laag in zijn zwarte zak als waren het twee afzonderlijke voorwerpen. Een voor een nam ik ze zacht tussen mijn lippen. Kofi hijgde, kreunde, bewoog ongeduldig zijn onderlijf: de geile spanning bouwde zich verder in hem op.

“Ik wil je in me,” fluisterde ik toen ik me bovenop hem vleide. Hij sloeg zijn armen om me heen en we draaiden zo dat hij op mij kwam te liggen. Kofi kwam overeind en greep onder het kussen. “Wil jij hem erom doen?” Ik scheurde het pakje open en rolde het condoom over zijn lange lat. Hij wilde me op mijn buik draaien, maar ik hield hem tegen. “Ik wil je zien,” zei ik terwijl ik mijn benen hief en spreidde. Kofi legde zich ertussen en bracht met één hand zijn eikel in positie. Ik voelde, maar kon het in de spiegels ook zien, hoe hij in één stoot in mij verdween. Het wond me extra op zijn krachtige stoten te voelen en tegelijkertijd te zien zijn rug zich kromde en hoe hij steunend op zijn armen zijn heupen ritmisch liet beuken. In de spiegels zag het samentrekken van zijn bilspieren en soms even zijn zwiepende ballen. Na een heftig begin begon hij aan lange en langzame halen, waarbij hij telkens helemaal uit me verdween en zijn eikel met ploppend geluid langs mijn kringspier haalde. Als hij daarna weer in me schoof, stuwde hij omhoog, zodat hij langs mijn prostaat wreef. Ineens ging hij weer over tot een snel, steeds sneller ritme. Ik voelde aan de sidderingen van zijn lijf en hoorde aan zijn steeds zwaardere adem, dat hij ging klaarkomen. Ik riep:”Trek je terug! Ik wil je zien komen!” Maar het was al te laat. Hij had zich diep in me geperst, zijn lijf gespannen als een boog. Zijn adem stokte en ik voelde hem pulseren. Hij gromde enkele keren, schokte nog zacht en viel toen ontspannen, nat van zweet, op mijn buik. Ik sloeg mijn armen om hem heen en wiegde hem, terwijl hij op mijn schouder uithijgde. Langzaam voelde ik hem verslappen. Om te voorkomen dat het condoom achter zou blijven trok hij zich terug. Daarna lag hij naast me, zijn hoofd op mijn arm. We kusten elkaar zo nu en dan.

“Wil jij...?” vroeg hij, terwijl hij traag mijn nog steeds harde staaf trok. “Neu. Ik vind het lekkerder als jij met klaar laat komen.” Ik meende in zijn glimlach enige opluchting te bespeuren. Hij was kennelijk met een top- dan bottomfiguur. “Wat vind dan lekker?” vroeg hij. “Dat wisselt,”fluisterde ik, “Wat je nu doet is wel heel lekker. Zo langzaam maar stevig...” Ik kuste hem en ineens, bijna zonder dat ik het voelde aankomen, spoot het liefdesvocht uit me weg. In vier, vijf spasmen trok het sporen door de lucht en spatte op mijn borst en buik. Kofi bewoog nogmaals zijn vuist en de laatste gutsen dropen langs zijn knokkels...

De volgende morgen werd ik wakker met de gebruikelijke ochtend erectie. Kennelijk waren op de lepeltjesmanier in geslapen, want Kofi lag tegen mijn rug met zijn arm om me heen. Ik voelde dat ook hij een morgenstijve had, die zich een weg trachtte te banen tussen mijn dijen. Juist toen ik me afvroeg of dat per ongeluk in zijn slaap gebeurde, merkte ik dat Kofi zijn pik met korte stoten vooruit dreef. Ik sloeg het dek weg en zag de zwarte eikel tussen mijn benen gluren als een schuw beestje. In de spiegel zag ik dat Kofi sliep en kennelijk in z’n droom erg lekker bezig was. Ik besloot hem zijn gang te laten gaan en omvatte mijn eigen paal.

Al snel begon hij zijn tamp ritmisch tussen mijn dijen te stoten. Ik volgde zijn tempo. Opvallend was dat hij in zijn slaap hijgend “Ja, ja, o ja.” mompelde. Ik vond het een geil maar ook wel grappig gezicht hoe de zwarte eikel aan de voorkant van mijn benen steeds iets tevoorschijn piepte. In de spiegel boven ons zag zijn zwoegend lijf. Onder het voortdurend roepen van “O ja, ja, o ja” voerde hij het tempo tot een soort razend tempo op. Ineens sloot hij de armen om me heen perste zijn onderlijf tot het uiterste naar voren. De eikel kwam nu ruim uit mijn benen gluren. En toen zag ik hem spuiten. Eerst drie ver weg springende slierten, daarna nog enkele spasmen die meer uit spleetje gleden en over mijn been dropen...

Vrijwel meteen daarna spoot ik mijn vocht bij het zijne...

Suggesties, op- en aanmerkingen, enzovoort naar robmanfiel@hotmail.com

###

3 Gay Erotic Stories from Robert Manfiel

Kofi Abudu

Ik herinner me nog de eerste ontmoeting met Kofi. Het was op een receptie van Erik en Jan-Willem, een bevriend stel. Hij viel me op: een knappe, zwarte jongeman in een Armani met smetteloos wit hemd en roze das. Het liep al tegen het eind van de receptie, toen ik met hem min of meer per ongeluk met hem in gesprek raakte. Hij stond tegen een deurpost geleund, toen ik een ex-vriendje zag aankomen

Kofi Abudu, Part 2

“Zeg, weet je dat ik wel zin aan iets eten heb,” zei Kofi toen we, beiden in badjas, na het late ochtendbad aan een drankje nipten. ”Weet je dat het intussen al half twee is? Wat doen we? Gaan even ergens lunchen of bestel ik even een pizzaatje?” “Doe maar een pizza, want voordat we klaar zijn om uit te gaan, eten hebben die al in huis.” “Wat wil je?” “Maak mij niet uit. Doe maar één met

Werkweek

Ze waren tijdens de werkweek Parijs aan elkaar gekoppeld, Jeroen en René. Ze kenden elkaar natuurlijk, want ze zaten in hetzelfde jaar, maar niet meer dan van gezicht. Jeroen was een sportief ogende jongen; open gezicht, blonde stekeltjes, een goed figuur, modieus gekleed. Kortom een lekker ding vonden de meisjes en sommige jongens. De geruchten waren namelijk dat hij van meisjes niet veel moest

###
Popular Blogs From MenOnTheNet.com

Please support our sponsors to keep MenOnTheNet.com free.

Web-02: vampire_2.0.3.07
_stories_story