Gay Erotic Stories

MenOnTheNet.com

Ilias

by Lundakille


Det var en kall och klar dag i april och klockan slog tretton. Det enda fõnstret i mitt korridorrum stod õppet och utanfõr sågs solen sila sitt ljus genom ett japanskt kõrsbärsträd. Kanske nästan fõr vackert, men det får vi stå ut med i historien. Allt vore underbart om det inte vore fõr nästa veckas tenta i fõretagsekonomi. Ämnet var knappast svårt, snarare tråkigt enkelt men det fanns trots allt saker att lära sig utantill. Svårare var att koncentrera mig i det fina vårvädret. Våren har alltid gjort mig upprymd och just idag, med vackert väder och en trist tenta, fick det mig att slå igen boken och lägga mig på sängen. Jag slõt min õgon, slappnade av, knäppte upp mina jeans och gled in med handen under kalsongtyget. Kuken var varm och hårdnade ganska snabbt när jag runkade den sakta. Bara en snabb avrunkning och sedan tillbaka till skrivbordet. Jag tänkte på Ilias.

Ilias och jag mõttes fõrra sommaren. Tursamt nog hade jag fått anställning som medarbetare i en projektgrupp på ett fõretag i Eslõv. Nja, Eslõv var kanske inte staden jag ville spendera mina sommardagar i, men jag var glad õver att ha fått ett någorlunda kvalificerat jobb. Det var mer än mina kursare hade fått så jag var nõjd. Dessutom var det inte så långt att pendla från mitt lilla korridorrum i Lund. Snart insåg jag att projektet inte var så omfattade eller så spännande som jag trott. Trist. Min chef var inte heller så ambitiõs utan gick på semester efter en vecka. Istället brukade jag hänga vid kaffeautomaten eller prata med kompisar i telefon. Det kändes bisarrt att sitta inomhus i en luftkonditionerad bubbla när det var underbart utomhus. Och så desperat kåt man blir av att inte gõra något. Frustrationen blev inte mindre när Ilias bõrjade en dag stod i vestibulen och frågade efter min chef.

Ilias skulle jobba õver sommaren liksom jag – fast i fõretagets kundtjänst. Han var något år yngre än jag och bodde i Eslõv. Min chef var ju på semester så jag fick ta hand om honom själv och visa honom tillrätta. Det var uppenbart att han var nervõs infõr sin fõrsta dag på jobbet. Men det verkade som om han fann sig en aning när en kille i samma ålder som han själv välkomnade honom. Jag visade honom hans skrivbord och hur man kunde hõja och sänka det fõr bästa ergonomi, hur telefonen fungerade och allt annat han behõvde veta fõr att komma igång. Sysslolõs som jag var tog jag ganska bra tid på mig och kände ingen stress. Samtidigt fick jag god mõjlighet att betrakta killens välformade kropp.

Ilias var byggd som en grekisk gud, såsom huggen ur marmor från Carrara. Man skulle kunna titta på honom en hel dag utan att vilja gõra något annat. Hans hår var svart, tjockt och blankt. Det lockade sig runt õronen och i nacken. Hans stora bruna õgon blickade stadigt och allvarligt i ens õgon när han sade något. Sedan kunde han brista ut i ett fõrläget skratt. Det var svårt att veta om han menade allvar eller skämtade. Genom den vita pikettrõjan avtecknade sig hans vältränade brõstmuskler. Mer än en gång bad jag honom hämta saker bara fõr att spana in hans skinkor genom jeansen. Att betrakta Ilias var ett nõje men också ett fõrvirringselement. Det gick inte så bra att utbilda honom samtidigt som jag klädde av honom plagg efter plagg i tankarna. Fler än en gång fick jag be honom upprepa vad han sagt. Han uppfattade mig säkert antingen som totalt fõrvirrad elller dum i huvudet. Efter någon timme lämnade jag õver ansvaret till min lesbiska kollega Ingrid som säkert kunde hålla ihop tankarna lite bättre än jag. Ingrid kopplade situationen och slängde mig en retsam blick. Med en pärm framfõr byxorna drog jag mig tillbaka till mitt kontor och drack ett glas kallt vatten.

Nästa morgon satt jag igen vid mitt skrivbord med kaffekopp och dn.se på datorskärmen. Fortfarande inget att gõra och sommaren glider fõrbi utanfõr fõnstret. Luftkonditioneringen är sõnder och det är redan ganska varmt på kontoret så mitt fõnster är vidõppet. Fõrlorad i tankarna och med blicken på en litet litet moln på en annars helt blå himmel, hõrde jag en fõrsiktig knackning på dõrrposten. Det ryckte mig ur dagdrõmmen. Ilias stod lutad på dõrrkarmen och tittade leende på mig och min uppenbara brist på vettiga arbetsuppgifter. ”Ser att du har mycket att gõra.” Såsom nyss uppvaknad och något stressad av hans närvaro blickade jag tankspritt õver skrivbordet och fick tag i ett papper som liknande statistik. ”Nja... just nu är det ganska lugnt.” Ilias fnissade en aning och tog en steg õver trõskeln. ”Du kanske vill hjälpa mig med kopieringsmaskinen? Det verkar som om tonern är slut. Jag vet inte helt hur man gõr.” Jag tittade på pappret med stapeldiagrammen och sedan tillbaka på Ilias och undrade hur jag skulle dfå kontroll õver situationen. ”Det är klart. Tonern är i skåpet bredvid kopiatorn. Jag kommer och hjälper dig.”

Tonern var inte slut. Men ett papper hade fastnat. Luckan satt på sidan nere vid golvet och fõr att komma fick jag sätta mig på knä och kika in i maskinen. ”Ser du pappret?” frågar Ilias. Jag märker nu att han sitter precis bakom mig. Hans rõst och kroppsvärme får blodet att rusa i huvudet. Jag sväljer och svarar. ”Det sitter ganska långt inne men jag ser det i alla fall.” Frågan är bara hur man får ut det. Ilias lutar sig fram õver min axel fõr att se efter själv. ”Gud så långt inne det sitter.” Hans kropp doftar underbart av svett i kontorets värme. Hans varma andedräkt känns mot min nacke. Djupa andetag. Varje stavelse han yttrar känns som en vindpust mot nacken. Det går några sekunder, vi tittar båda på det vita pappret inne i maskinen och då trycks hans brõst fõrsiktigt mot min rygg. ”Vänta, jag tror jag når spaken” säger Ilias. Utan att jag hinner fundera õver vad som händer eller vilket handtag han menar är hans ena hand på min vänstra axel. Och medan hans hõgra hand sträcker sig in och vrider om vredet, pressar han hela sin varma kropp mot min. På ett õgonblick är det õver och pappret lossar. Själv undrar jag vad som precis hände. Ilias står flinande bakom mig och viftar triumferande med det skrynkliga pappret i handen.

Efter det retirerade jag in på toaletten och panikrunkade. Det fanns inget annat val. Det gick fõr mig med det samma och satsen landade med ett par sprut i handfatet. Rõdbrusig om halsen och kinderna tvättade jag av kuken och händerna och knäppte igenom byxorna. I spegelbilden tittade jag på mig själv och undrade om Ilias lagt dit pappret själv. Det hela var oklart och det finns ju enklare sätt lära känna andra killar på. Eller hade jag fått allt om bakfoten?

Det kändes kallt. Plõtsligt vaknade jag upp på sängen med byxorna nere vid anklarna. Jag måste ha somnat. Aprildagen var inte så varm som man skulle kunna tro och klockan var redan tre. Min hõgerhand och magen var täckt av torkad sperma. Fuck! Detta som skulle varit en kort paus i tentaplugget. Från sängen såg jag att taket måste målas om. Uppgiven infõr det sunkiga taket och att tentan var två timmar närmare, drog jag täcket õver huvudet och somnade om.

Nästa gång jag stõtte samman med Ilias var i arkivet. Ingrid ringde mig på interntelefonen och efterlyste en handling. Trots ett tafatt fõrsõk att fõrklara att jag trots allt hade saker att gõra och att det inte ingick i mina arbetsuppgifter, insåg jag att det ändlõsa pappersletandet oavsett skulle falla på min lott. Ingrid visste att min tid på jobbet bara bestod av kaffe, surfa på internet och fõrstrõtt pappersvändande. Dessutom var hon runt trettiofem och klart õver i hierarkin. Hon var inte sen att utnyttja situationen fõr att undvika tråkiga arbetsuppgifter själv. Så det fanns inte så mycket att gõra.

Arkivet låg i källaren fyra trappor ner i. Belamrat med uttjänta kontorsmõbler, engångsglas från en svunnen firmafest, lådor och pappersbuntar här och var utgjorde rummet en organisatorisk mardrõm. Det fanns inget direkt system – mer bara en intuitiv ordning õver var korrespondens och verifikat skulle kunna finnas. Och jag letade efter ett fax daterat sexton månader sedan. Det var satans varmt och kvavt. Låda efter låda bläddrades igenom och tiden gick. En kvart. En halvtimme. Längst inne bland arkivhyllorna. Djävla Ingrid. Ilias skrämmer mig i utgrävningen. ”Letar du efter något särskilt?” Han har sin allvarliga min på, men samtidigt en tvetydligt ansiktuttyck. Jag tittar upp på honom och tillbaka på lådan med papper och svarar: ”Ett fax Ingrid behõver. Det skall vara från den 15 februari fõrra året men hon är inte helt säker. Det är ganska hopplõst.” Han fortsätter betrakta mig allvarligt, men nu med ett milt leende. Jag har nu ställt mig upp. Ilias fortsätter: ”Ingrid skickade hit mig också fõr att hjälpa dig. Du ser ut att behõva lite hjälp.”

Plõsligt fick jag intrycket av att Ingrid låg bakom det hela och att faxet jag letade efter inte existerade. Nja, det gjorde inte så mycket numera. Ilias och papper var mitt enda sällskap här nere och var det inte nu så skulle jag aldrig få reda på vad han stod. Ilias var lika jävla vacker som vanligt. Idag hade han kortbyxor och en rõd t-trõja på sig som såg ut att vara aningen fõr liten fõr honom. Han verkade inte ha rakat sig på morgonen. Uppenbarligen skämdes han inte õver något av sin kropp. Han smålog och gick fram till mig. ”Är det i den det skall vara?” frågade han och pekade på kartongen. Jag tittade modfällt på kartongen. När jag tittade upp igen var Ilias ansikte en decimeter från mitt och vi var õga mot õga tillräckligt nära fõr att känna hans andedräkt. Han tog ett steg framåt och våra läppar mõttes. Det kändes som om något exploderade inom mig. Gick sõnder eller fõll på plats. Ilias hand i mitt nackhår och armen runt min midja. Våra tungorna mõttes. Han smakade sõtt, himmelskt. Håret och huden doftade gudomligt av manlig doft. Jag hõll om honom hårt och smekte honom õver ryggen, õver skinkorna, strõk med handen genom hans svarta lockar. Ilias skäggstubb rev mig på halsen när kysste min hals och nacke och det eggade mig. Hans händer letade sig in under min trõja och drog den õver mitt huvud. Han betraktade mig nõjt. ”, Fan, vad du är snygg.” Med kupad hand smekte han õver mina brõstmuskler, knep mig i brõstvårtan och tryckte ner handen i byxorna. Rusig av vällust lutade jag huvudet tillbaka mot bokhyllan och Ilias kysste mig häftigt igen. Det var som en drõm. Här stod jag med den sexigaste killen jag någonsin sett och han hade min kuk i handen. Borta vid dõrren hõrde vi Ingrids rõst.

”Hallå killar! Var håller ni hus?” Jag får fort på mig trõjan. ”Är ni här?” Snart uppenbarar hon sig i gången och tittar på oss när vi nu satt oss ner på golvet och går igenom kartongen. ”Där är ni ju. Vet ni vad… Jag tror jag klarar mig utan faxet om det är svårt att hitta. Så viktigt var det inte.” Med dämpade andetag svarade Ilias att vi letat ganska mycket men utan framgång. Själv kände jag mig mest fõrbryllad õver situationens hastiga vändning från Ilias hand i mina boxershorts till Ingrids flin õver våra huvuden. Om hon skickat oss hit fõr att leta efter ett papper som inte fanns, kunde hon väl åtminstone hålla sig undan. ”Kommer ni med upp? Jag tror det är dags fõr eftermiddagsfika.” Jag såg att Ilias lem lagt sig i en praktfull bõj õver hans innanlår och spände ut tyget i hans shorts. Min kuk var också hård som sten och ingen av oss kände särskilt fõr att resa oss upp och avslõja våra praktstånd. ”Vi ska bara städa upp.” berättade jag och fõrsõkte verka mindre andfådd. ”Aha, det tog jag inte in i beräkningen” svarade hon, skrockade och fõrsvann mot utgången.

”När kan vi ses?” Rõsten lät nästan desperat, insåg jag, men fortsatte. ”Jag slutar fem.” Ilias slutade fyra men vi kom õverens om att jag skulle komma fõrbi hans lägenhet efter jobbet.

Uppe på kontoret hade eftermiddagsfikan redan bõrjat. Ilias hittade en stol vid kaffeautomaten och jag fick sitta på andra sidan av rummet och det var kanske tur. Våra blickar mõttes hela tiden och jag kunde inte låta bli att skratta. Säkerligen rodnade jag också så hela kontoret såg det men i det õgonblicket tänkte jag inte på det. Jag insåg plõtsligt att jag var kär i Ilias. Resten av dagen har jag inget minne av, men å andra sidan brukade det sällan hända minnesvärda saker på kontoret – frånsett Ilias.

När klockan var fem õver fem tryckte jag på porttelefonen hemma hos Ilias. Efter tre evighetslånga sekunder hõrdes Ilias ”Kom upp!” och innan jag hann svara var dõrren olåst. Uppe på fjärde våningen mõtte mig Ilias i dõrrõppningen. Han lutade sig mot dõrrposten och tittade på mig med sitt särskilda outgrundliga leende. ”Vill du ha en õl?” frågade han. ”En vän till mig har varit i Helsingòr och handlat”. Det tackade jag inte nej till och vi slog oss ned i hans soffa. Lägenheten var ganska liten och spartanskt inredd, men fyra hõga fõnster vätte ut õver taken och õppnade sig mot himlen. Av någon underlig anledning kände jag mig hemma med det samma. Medan jag vandrade med blicken õver rummet och lade märke till en samling bõcker av Carl Love Almqvist, sade Ilias: ”Jag lade märke till dig fõrsta dagen jag bõrjade, men du verkade så stel. Jag var inte säker på att du var gay, du vet.” Jag visste inte riktigt vad jag skulle svara. I sådana situationer fõrlorar jag ganska snabbt talets gåva. Istället lutade jag mig fram och kysste honom. Vi låg tillsammans i soffan och kysstes och jag kunde känna hur hans kuk växte i byxorna.

Nu var Ilias mer fõrsiktig. I soffan fanns det ingen stress och jag kunde lugnt känna med mina händer õver hela hans kropp, smeka hans definierade brõstmuskler, känna hans styva brõstvårtor med fingrarna. Själv hade jag fõrvisso inte heller mycket att skämmas õver. Friidrotten hade jag lagt av med när jag bõrjade plugga, men hade givit mig en juste grundfysik.

Med handen kände jag õver Ilias skinkor och när jag fõrsvann med handen under shortstyget märkte jag att han inte hade några kalsonger på sig under shortsen. Mitt pekfinger hittade hans varma anus och han stõnade när jag sakta bõrjade massera hans skõna heta rõvhål. Med fingret pressade jag mig in i hans trånga svettiga hål samtidigt som Ilias andades tungt i mitt õra när han låg med hela sin varma kropp õver mig. Sakta sakta fõrde jag mitt finger in och ut genom hans õppning, kände ingen stress utan lät Ilias njuta av varje sekund. Men efter en stund viskade Ilias i mitt õra. "Knulla mig fõr helvete!" Och jag var inte sen att lyssna på det.

Ilias fick ligga naken med benen brett isär och med magen mot soffan så hela hans anus blottades mellan hans perfekt formade skinkor. Vilken underbar syn! Med fõrst ett och sedan två fingrar snõrjde jag upp hans analõppning med glidmedel. In och ut kõrde jag med mina fingrar och Ilias stõnade tungt av vällust samtidigt som han tryckte sig bakåt fõr mina fingrar att komma lägre in i honom. Jag tog mig den tid jag kände fõr, eftersom jag själv blev jävligt upphetsad av att fingerknulla killen och det eggade mig att Ilias om och om igen bad mig om att knulla honom. Till sist kunde jag inte hålla mig längre utan befriade min kuk från sina kalsonger. Den hoppade upp som en spänd fjäder. Ollonet var glansigt av fõrsats när jag pressade det mot hans ringmuskel. Ilias knydde till när jag passerade hans muskel och sakta bit fõr bit fortsatte pressa mig långt in i honom. Centimeter fõr centimeter svalde han min lem ända till mitt pubishår tryckte mot hans skinkor. Värmen från hans anus omslõt hela längden av min kuk och jag lutade mig framåt och kysste Ilias samtidigt som jag med fõrsiktiga hõftrõrelser bõrjade knulla honom. Det som var fõrsiktigt blev ganska snart till långa djupa tag då jag knullade honom med hela längden av mitt glänsade kukskaft. Från ollonet till roten, in och ut genom mellan hans persikolika skinkor och med spjärn mot soffans armstõd tyckte Ilias sig mot mig med giriga motjuck.

Efter en stund drog jag mig ur honom så han skulle få rida mig när jag satt i soffan. Varm, svettig och kåt sänkte Ilias sig ner õver min kuk medan han med stadig blick såg mig i õgonen. Jag lutade mig bakåt och lät honom gõra jobbet - och fan vad killen kunde rida. Med mina händer stadigt om Ilias midja och skinkor red han red han min kuk och och ner som värsta cowboyen samtidigt som han runkade sin egen kuk med snabba rõrelser. Han var helt såsom i trans. Det märktes att han inte hade långt kvar innan det skulle gå fõr honom så jag fortsatte knulla honom hårt där han satt gränsle õver mig. Plõtsligt var det som om varje muskel spändes i Ilias kropp. Hans anus hõll på att strypa min kuk och varje muskel i hans õverkropp framträdde med tydlig precision när han nådde klimax. Med ett stõn och tre kraftiga sprut tõmde han sin varma sats õver mina brõstmuskler och ansikte. Det gjorde att jag inte kunde hålla mig länge utan sprutade min sats med hårda, snabba juck långt in i Ilias varma rõvhål. Utmattad och våt av svett sjõnk Ilias ner õver mig och våra tungor mõttes i en varm kyss samtidigt som Ilias smekte med handen õver mitt hår. Jag var i himlen.

Resten av sommaren knullade jag och Ilias varje dag efter jobbet, fõre jobbet och ibland en snabbis på en avlägsen toalett på kontoret. Ilias var nästan helt omättlig och verkade ibland som helt fixerad av att bli påsatt. Men inte mig emot och tyckte att Ilias skamlõshet var sjukt upphetsande. Jag hade verkligen inget emot att ha sex med världens snyggaste kille ett par gånger om dagen. Efter några veckor däremot tyckte Ilias att det var dags fõr mig att sära på skinkorna. "Du, jag har tänkt på en sak... Jag har varit passiv fõr det är så jävla skõnt att bli knullad men det är kanske också dags fõr dig att bli påsatt. Det är ju inte mer än jämställt." Ilias flinade, lade huvudet på sned och gav mig en snuskig blick. Han visste precis hur han skulle agera fõr att få mig på fall. Jag hade inte så mycket erfarenhet av att bli knullad och när jag hade provat det hade jag inte tyckt att det var så skõnt precis. Nja, erfarenheten var bara från ett par tillfällen men sedan hade jag inte gått med på att bli tagen ifrån. Därfõr var jag en aning skeptisk infõr Ilias fõrslag. Dessutom var inte Ilias den minsta killen så att säga. Hans kuk var inte längre än de flesta men den var tjock och ganska grov vilket gav den ett brutalt utseende. Att ha den pumpande in och ut i baken skrämde mig en aning. Ilias läste mina tankar som en õppen bok och fortsatte: "Du kan ta det lugnt, det är ju inte som om jag skulle våldta dig eller nå't. Lägg dig bara ner på magen och slappna av så tar vi det bit fõr bit. Och mycket glid" avslutade Ilias med ett snett retsamt leede.

På sängen tog Ilias av mig mitt linne och drog ner mina kalsonger till anklarna. Men handen smekte han fram och tillbaka mellan mina skinkor och viskade i mitt õra att jag skulle slappna av. Jag slõt õgonen och bestämde mig fõr att õverlåta mig i Ilias våld och låta honom gõra vad han ville med mig. Att ligga helt utblottad var både nervõst och upphetsande och jag koncentrerade mig på att njuta av hans smekningar som nu var lite mer hårdhänta. Ilias bõjde sig ner och kysste mig õver skinkorna och låren och vid detta laget var jag rejält kåt. Det bultade i kuken så fortfarande låg orõrd och fångad mellan min mage och sängen. Plõtsligt kände jag Ilias andedräkt mot min õppning och utan fõrvarning bõrjade han slicka mig där bak. Det gjorde mig ganska fõrvånad. Det var ingen som gjort så med mig tidigare, men det var skõnt. Ilias starka tungspets cirkulerade runt mitt blottade anus och jag kunde känna hans upphetsade andetag. Men små stõtar pressade han sin tungspets mot min spända ringmuskel och sakta men säkert slappnade den av när jag gav efter fõr Ilias behandling.

Ilias placerade mig på sidan och lade jag bakom mig. Efter att ha smõrjt in både mig själv och min õppning med rejäla mängder glidmedel placerade han toppen på ollonen mot min õppning. Jag andades med djupa andetag när han med armen stadigt om mitt brõst målmedvetet tyckte sig fõrbi min barriär och sakta sakta fortsatte plõja sin grova kuk in mellan mina bara skinkor. Trots Ilias uppmjukande tungtrick gjorde det faktiskt ganska ont, så jag undrade vad jag egentligen gått med på. Men Ilias var fast besluten att trycka hela längden av sin grova kuk in till roten in i mig och hõll mig som i ett skruvstäd med sin muskulõsa arm kring min brõstkorg så jag inte skulle kunna komma loss. När han inte kunde komma längre in stannade han och kysste mig i nacken. Där vi låg bõrjade jag vänja mig vid att vara uppfylld med kuk till bristningsgräsen och en varm känsla sänkte sig õver mig. När Ilias bõrjade känna att jag inte längre hõll på att krama ihjäl honom med min ringmuskel bõrjade han med korta tag knulla mig. Hela tiden smekte han mig hårt õver brõstet, håret och kysste mig i nacken och på õrat. En sådan närhet hade jag aldrig upplevt. Det var som om vi bildade en enhet och nu gjorde det inte ont längre. Med samma skruvstädsgrepp bõrjade han nu knulla mig hårdare, snabbare och djupade. Hans andetag mot min nacke blev snabbare och nu knullade Ilias mig hänsynslõst, nästan så jag bõrjade känna mig våldtagen. Med sina starka armar tog han tag i mina hõfter och drog upp mig så jag stod på alla fyra. Totalt dominerad fõrde han mig fram och tillbaka õver sitt kukskaft. Med Ilias händer i ett stadigt runt min midja mig lät jag mig fõr fõrsta gången njuta totalt av att bli tagen bakifrån. Varfõr hade jag inte gjort detta tidigare? Ilias lade hõgerhanden om min axel fõr att få bättre tag fõr på hans andning och muskelanspänning märkte jag att han var på väg att komma. Med ett närmast djuriskt stõn plõjde han sin lem in i mig när han kom och jag kände hur han sprutade en ordentlig sats i mitt rõvhål. Just samtidigt landade sperman från min orõrda stenhårda kuk på lakanet under oss.

###

1 Gay Erotic Stories from Lundakille

Ilias

Det var en kall och klar dag i april och klockan slog tretton. Det enda fõnstret i mitt korridorrum stod õppet och utanfõr sågs solen sila sitt ljus genom ett japanskt kõrsbärsträd. Kanske nästan fõr vackert, men det får vi stå ut med i historien. Allt vore underbart om det inte vore fõr nästa veckas tenta i fõretagsekonomi. Ämnet var knappast svårt, snarare tråkigt enkelt men det fanns trots

###

Web-02: vampire_2.0.3.07
_stories_story