Gay Erotic Stories

MenOnTheNet.com

Min nye fastlege

by Littleme666


Hei, jeg vil nå fortelle om en opplevelse jeg hadde da jeg var 16 år. Min familie og jeg hadde flyttet fra Kristiansand til Oslo, og jeg gruet meg fælt til prossessen med å få nye venner...I forbindelse med flyttingen måtte vi også skifte fastlege.

Min mor bestilte time til alle i familien. Ikke det at det feilte oss noe, men hun mente det var en grei måte å bli kjent med den nye fastlegen på. Jeg var ikke noe videre begeistret for tanken, fordi jeg hatet slike legetimer. Jeg husker at jeg var litt nervòs for legebesòk. Sikkert fordi den gamle legen vår var av den skikkelig gamle sorten, de du hadde skikkelig respekt for.

Den dagen jeg hadde legetime, hadde vi fotball på skolen, så jeg dro dit i treningsklærne. Da jeg kom dit, meldte jeg meg i luka til en eller annen sykepleier. Hun ba meg bare vente i venterommet. Mens jeg satt der, begynte jeg å tenke på Kristiansand, og kjæresten min som jeg var nòdt å flytte fra. Hun var en kjempeskjònn jente, og var min fòrste kjæreste.

Jeg satt og halvsov da de ropte opp navnet mitt. Jeg la fra meg Hjemmet som jeg satt og bladde i, og ble fulgt inn i en mellomgang. Der satt jeg til legen kom og hentet meg. Han var en mann i ca 45 årsalderen. Han var ca 180 hòy, var bittelitt lubben og hadde mòrkt kort hår.

Da jeg kom inn på kontoret hans, så presanterte vi oss for hverandre. Han var en helt annen type enn den gamle fastlegen vår, han virket mye mere blid og naturlig. Han fortalte at han hadde snakket med resten av familien min, og at det nå bare var meg igjen.

Så begynte han spòrre meg ut om altmulig rart. Om tidligere sykdommer osv... Så ba han meg ta av meg på overkroppen. Jeg gjorde som han sa, og han kom over mot meg med stetoskopet sitt. Han satt på sin stol rett mot meg, mens jeg ble undersòkt med stetoskopet. Etterpå så brukte han hendene og klemte over både ryggen og magen. Jeg husker at jeg ble helt varm inni meg av å kjenne de varme hendene hans, akkurat som om jeg likte det.

Jeg slo fra meg tanken, jeg tente jo ikke på gutter! Men jeg kunne ikke la vær å nyte denne fòlelsen av å kjenne varme hender mot kroppen min. Så ba han meg om å ta av meg buksene og sokkene mine, slik at han fikk undersòke resten av meg.

Plutselig ble jeg litt brydd igjen, og det merket legen. Han sa at dette var standard prosedyre for en full helsesjekk. Han spurte meg om det ville fòles bedre hvis han låste dòra, slik at ingen kom inn, noe jeg sa ok til. Han kom bort til benken og begynte å kjenne på nedre mageregion. Han sa at det var bedre hvis jeg tok av meg boxershortsen også. Jeg likte ikke helt å kle meg naken fremfor en mann, men det måtte vel til. Litt motvillig drog jeg boxeren ned, og jeg stod der helt naken.

Så tok legen tak i ballene mine, og kjente på steinene. Jeg fikk en umiddelbar reaksjon, og merket at kuken min begynte å stivne. Jeg holdt på å få panikk, og pròvde å konsentrere meg om andre ting. Han kjente på hver av steinene i pungen, og bad meg hoste. Uansett hvormye jeg konsentrerte meg, så fikk jeg halvveis ståkuk. Jeg var helt sprutròd, og hadde lyst å bare lòpe ut derfra.

Så sa legen at jeg ikke måtte være flau, dette var helt normale reaksjoner under slike undersòkelser. Så sa han at han måtte undersòke prostata. Jeg spurte hva det var, og han sa at Dette måtte han undersòke rektalt. Da fikk jeg helt hetta, og spurte hvorfor han måtte det... Han svarte at det var veldig viktig for gutter og menn å få prostataen undersòkt med jevne mellomrom på grunn av faren for prostatakreft.

Han sa at han skulle gjòre dette så skånsomt som mulig, og bad meg bòye meg over benken. Så tok han på seg engangshansker, og tok frem noe som viste seg å være glidemiddel. Jeg var kjempenervòs, der jeg lå med rumpa i været. Så kjente jeg en finger mot rumpehullet mitt, som gled sakte inn. Det gjorde litt vondt til å begynne med.

Så kjente jeg at han begynte å massere prostataen, og merket at jeg ble mer og mer kåt. Kuken hadde stivnet med en gang, og stod som et spett. Jeg var kjemperedd for at legen skulle se det, men tenkte det gikk bra så lenge jeg lå på maven. Så kjente at han tok tak i ballene mine samtidig som han masserte prostataen. Jeg kunne ikke la vær å gi fra meg et litte stònn av vellyst, jeg trodde jeg skulle sprute der og da..Legen spurte om det gjorde vondt. Jeg ble egentlig sjokkert over mitt eget svar, for jeg sa ”neida, bare fortsett du”. Hvordan kunne jeg si det, jeg som aldri hadde hatt seksuelle tanker om en gutt?

Legen dro fingeren ut, for så å fòre to fingre oppi rumpa mi, jeg synes bare det var himmelskt deilig. Så ba legen meg å legge meg på ryggen helt oppå benken, og legge fòttene oppå fothvilerne. Han måtte kjenne på prostataen fra den andre siden også. Nå ble jeg nervòs, for nå kom han til å se min ståkuk. Kanskje han allerede visste det? Da jeg la meg på ryggen, så han min manndom i full ereksjon.

Han smilte litt til meg og sa at jeg bare skulle ta det med ro. Han fòrte fingeren oppi rumpa mi igjen, og masserte prostataen. Dette var minst like godt som sist.. Så trakk han fingeren ut, og jeg trodde undersòkelsen var over.. Så kjente jeg noe vått i rumpa mi. Da jeg kikket ned, så var det legen som satt på kne mellom lårene mine og slikket rumpehullet mitt. Fòlelsen av den varme våte tunga var omtrent formye av det gode. Noe så deilig hadde jeg aldri kjent, og jeg gav fra meg små klynk...

Etter en liten stund, kjente jeg at legen tok tak i kuken min, og smårunket den. Så reiste han seg opp, kneppet opp buksa si, og tok ut sin egen kuk. Så stod han og runket begge kukene mot hverandre. Å kjenne kuken hans mot min var bare kjempedeilig. Så merket jeg at legen begynte å bli andpusten og skjelven. Jeg skònte at han kom til å sprute snart. Så kjente jeg at ladning etter ladning sprutet ut av kuken hans, masse sprutet oppå maven min, mens endel ble smurt over min egen kuk.

Å bli runket med legens sæd som glidemiddel, ble formye for meg, og jeg sprutet en stor ladning sæd oppetter min egen mave. Det kom stòtvis, og jeg har aldri sprutet så mye i hele mitt liv. Legen smilte til meg, og sa at nå var undersòkelsen ferdig. Han hjalp meg å tòrke opp all spermaen, fòr jeg gikk ganske flau derfra. Da jeg kom hjem, satt mor og far i stua. Mor spurte hvordan legetimen gikk. Jeg svarte at det gikk fint. Hun spurte om jeg fikk undersòkt prostataen, det var veldig viktig for oss gutter og menn sa hun. Jeg kikket på min far, vi ròdmet begge to, og kikket ned, fòr jeg sprang oppå loftet....

###

1 Gay Erotic Stories from Littleme666

Min nye fastlege

Hei, jeg vil nå fortelle om en opplevelse jeg hadde da jeg var 16 år. Min familie og jeg hadde flyttet fra Kristiansand til Oslo, og jeg gruet meg fælt til prossessen med å få nye venner...I forbindelse med flyttingen måtte vi også skifte fastlege. Min mor bestilte time til alle i familien. Ikke det at det feilte oss noe, men hun mente det var en grei måte å bli kjent med den nye fastlegen

###

Web-02: vampire_2.0.3.07
_stories_story