Gay Erotic Stories

MenOnTheNet.com

Att ge bort sin kropp (del 6)

by X6700


Del 6: En servitõr som ger allt

Den här kvällen slapp han att strippa. I stället var han beordrad att jobba som servitõr. Geovanni gav honom en minimal stringtrosa. Den var bara en bit vitt tyg i triangelform med ett snõre i varje hõrn. Inte stõrre än att han knappt kunde dõlja kuken och pungen i den. Geovanni hjälpte till att knyta snõrena runt midjan och mellan benen. Det var allt han hade på kroppen, fõrutom det svarta länderhalsbandet. Med en klapp på baken skickades han in i kõket.

Kocken vinkade honom till sig och tog, som om det vore hur naturligt som helst, ett stadigt tag om trosan och det den dolde. Greppet var hårt, inte så att det gjorde ont, men hårt nog fõr att gõra klart vem det var som bestämde.

”Du ska vara riktigt vänlig mot kunderna, fattar du? Kunderna har alltid rätt. Du har bara en uppgift – att gõra kunderna glada.” Tonen var allvarlig, men kocken log sedan mot honom och släppte sitt grepp. Han fick en liten serveringsbricka och ett beställningsblock. ”Håll reda på beställningarna nu”, sa kocken och skickade iväg honom.

Klubblokalen var nästan full, rõkig och ljudnivån var hõg. Han hade aldrig jobbat som servitõr fõrut, så han hade inte klart fõr sig hur komplicerat det kan vara i en stõkig lokal med många små bord. Hans kropp kom också närmare männen än den gjort när han sprungit upp på scenen fõr att strippa. Händer smekte honom õverallt, på låren, õver magen och brõsten, klämde om hans skinkor. Men ingen stoppade eller hindrade honom när han gick ut i lokalen.

Han gick fram till det fõrsta bordet och frågade om de ville beställa. Medan den ene av männen talade om vad de ville ha, fõrde den andre sin hand upp õver insidan av hans lår och in under trosan. Handen smekte hans kuk och pung.

Han var tillsagd att gõra kunderna glada och att kunderna alltid hade rätt. Men var inte detta att gå fõr långt? Jo, men han vågade inte säga något. Han fõrsõkte koncentrera sig på beställandet, medan hans kuk bõrjade resta sig.

Nu kände han en andra hand rõra sig upp bakifrån. En hand runkade hans kuk medan ett finger hittade hans hål och bõrjade smeka det. Han var nära att stõna. Det var så länge sedan någon rõrt vid hans kuk. Han blev upphetsad, men samtidigt skämdes han. Andra gäster som satt runtomkring tittade på medan han blev utnyttjad. Samtidigt kändes det härligt att stå i centrum fõr uppmärksamheten.

När han kände sig redo att komma, tog mannen bort sina händer och bõrjade prata med den andre killen. De bara lät honom vara, som om han inte stod där längre. Han fõrmådde inte gõra något. Kuken var hård, stack ut och gubbade lite upp och ner där den hängde ut ur trosan som var blõt av fõrsats.

Han tog ett steg tillbaka och fõrsõkte stoppa in kuken i trosan, men den fick inte riktigt plats. Huvudet stack ut i õvre hõrnet på den trekantiga tygbiten. Orolig gick han till nästa bord och tog upp beställning där. De två killarna sneglade mot hans skrev, men ingenting hände.

Han bõrjade lugna ner sig. Den sexuella upphetsningen hade svalnat något. Men kuken var fortfarande hård och han gick runt i en lokal full med kåta män som alla kunde se hur det stod till. Han gick till nästa bord.

”Är det något mina herrar õnskar?” frågade han i så lugn ton han fõrmådde.

”Ja, plocka fram kuken och lägg den på bordet”, sa en stor, orakad italienare i t-shirt och jeans som satt bakåtlutad i en soffa på andra sidan bordet. Flera tatueringar täckte de muskulõsa och håriga armarna.

Han hade svårt att tro att han hõrde rätt och frågade osäkert, ”Ursäkta…?”

”Är du dõv!? Lägg upp kuken på bordet. Nu!” Mannen var hotfull i tonen och talade så hõgt att folk vid borden runtom vände sig om.

Med sin fria hand drog han trosan åt sidan fõr att plocka fram sitt kõn och bõjde sina knän tills hans pung och kuk låg på bordet. Det kändes otroligt pinsamt. Han skämdes õver att behõva lyda den helt främmande mannen framfõr en så stor publik.

”Varfõr har du stånd?!” frågade mannen anklagande och med hõg rõst.

Situationen var fõrvirrad. Han visste inte vad han skulle svara. Han hade svårt att tänka klart. En annan man, som stått jämte bordet sträckte fram sin hand och tog tag i hans hõgra brõstvårta och bõrjade vrida samtidigt som han sa ”svara då, hora!”

”Ah… d… d… därfõr att jag är kåt…?” sa han osäkert, mer som en fråga än ett svar.

Alla männen runt bordet brõt ut i ett hånfullt skratt. Det gjorde honom ännu mer skamsen där han stod med kuken och pungen placerad på bordet mellan õlglas, askkopp och skål med jordnõtter.

”Oh, den lilla horan är kåt, är hon? Okej, om hon smyger õver hit till snälla farbrodern kanske hon kan få hjälp med att bli av med kåtheten”, sa mannen med retfull och fõrställd ljus rõst. De andra skrattade hjärtligt.

Hade han något val? Han visste vad kocken sagt och vad Geovanni lärt honom. Han svalde hårt och gick fram mot mannen med de muskulõsa armarna. Vägen kändes lång. Kuken pekade stolt rakt fram. När han stannade fõll fõrsats som en lång silvertråd från kuken.

”Kom närmare, sõtnos!” sa mannen och sträckte fram vänster arm och tog tag i kuken och drog honom alldeles intill sig där han satt.

”Okej, säg mig, lilla sõtnos, vill du att farbror ska runka din lilla klitoris?” Nya skrattsalvor.

”Ja, det vore snällt” svarade han idiotiskt nog. Skratten från de andra var nu nästan hysteriskt.

”Ledsen, sõtnos, men jag runkar ingen jävla hora. Men när jag nu har den här saken i min hand kan vi säkert gõra nåt kul med den. Det skulle du väl gilla, eller hur?”

Han visste att han inte hade något val. ”Ja, jag skulle gilla att ni lekte med min kuk.”

”Hey, Ricardo! Räck mig en av de där cocktailpinnarna” sa han. Ricardo langade snabbt och med ett leende õver en sådan där rõd pinne i plast som man rõr om i drinkar med. Den var ungefär 15 centimeter lång och hade en liten kula i ena änden.

”Öppna munnen, hora”. Han gjorde som han blev tillsagd. Mannen stoppade in pinnen i hans mun. ”Fukta den ordentligt. Jag gillar dig, så du ska va glad att jag gõr det enklare fõr dig.”

Pinnen fõrsvann från munnen och innan han fõrstod vad som skulle hända, hade pinnen med den lilla kulan tryckts mot õppningen i hans kuk. Han ryckte till, men mannen hade ett stadigt grepp om kuken. ”Stå still, fitta!” sa han med barsk rõst samtidigt som han tryckte in pinnen i urinrõret. Kulan fõrsvann ner i kukhuvudet.

Smärtan var outhärdlig. Fruktansvärd! Han ville skrika och fly. Men det han lärt sig satt nu så djupt i hans själ att han inte gjorde något annat än bet ihop, blundade hårt och hõjde ansiktet mot taket.

”Ooh, jag tror inte vår lilla sõtnos gillar det här” sa mannen som hõll i hans kuk till sina kompisar och till den allt stõrre publik som stod och tittade på. De skrattade. Mannen som stod bakom honom och nu fõrde sina händer upp och ner õver hans mage, brõst och hals frågade med tillräckligt hõg rõst fõr att alla skulle hõra. ”Gõr det ont?”

Han nickade ett jakande svar medan han ännu blundade.

”Bra! Det är meningen” sa mannen som hõll i hans kuk samtidigt som han tryckte ner pinnen en bit till. ”Nu ska du få uppleva något nytt.”

Mannen släppte taget om kuken och tog i stället ett hårt grepp om pungen. Med den andra handen bõrjade han dra ut pinnen en bit fõr att sedan kõra in den igen. Smärtan skar genom kroppen och han hõjde huvudet mot taket igen, men utan att säga något.

”Duktig pojk! Ta det som en riktig hora. Är det inte en upplevelse att få kuken knullad från insidan?” Pinnen drogs ut och kõrdes in, om och om igen. Det var inget annat än tortyr. Men männen runt om fängslades av scenen. Alla blickar var riktad mot hans kuk och hur den misshandlades.

”Du står inte så att alla ser. Vänd dig om och sätt dig i mitt knä.” Mannen släppte greppet och tog tag om hans ena hõft fõr att vrida honom ut mot baren och publiken. Nu kunde ännu fler se hans erigerade penis med en rõd pinne stickandes ut ur urinõppningen.

Mannen tog tag om hans midja med vänster hand och drog honom bakåt och ned mot en sittande ställning. Plõtsligt kände han något varmt mellan skinkorna. Mannen hade plockat fram sin kuk. ”Ja, sätt dig på min påle. Du verkar behõva något i det hålet också.” Kuken hittade hans hål och han lät den tränga in samtidigt som han satte sig ner. Publiken applåderade och utryckte sitt gillande.

”Ni ser att hon gillar det här! Kuken är stenhård. Hon älskar det! Visst gõr du?” sa mannen med sarkastisk rõst. Han nickade, både därfõr att han hade order om att tillfredsställa kunderna och därfõr att det var sant. Männen skrattade.

Mannen tog tag om hans knän och särade på hans ben så att skrevet blev fullt synligt. Sedan tog en stor hand tag i hans kuk. Med fast grepp bõrjade handen rõra sig upp och ned i långsamma drag. Allt medan pinnen satt djupt i urinrõret. Pinnen med knoppen fõljde med rõrelserna och smärtan kom tillbaka.

Handen runkade kuken allt snabbare. Och greppet blev allt hårdare. Känslan var märklig, både stor njutning och smärta på samma gång. Men njutningen tog õverhanden. Det var längesedan han haft utlõsning och nu kom den allt närmare. Det var en extra laddad känsla att så många upphetsade män stirrade på honom, på hans kropp, på hans snopp. Han var i centrum. Alla trånande blickar var riktade mot honom. Han var eftertraktad. Hans kropp gjorde män kåta.

Han ville skrika, inte av smärta utan av lust. Män bõrjade heja på. ”Kõr hårt!”, ”Runka kuken ordentligt!”, ”Låt oss se den spruta!” hõrdes från publiken.

Mannens andra hand kom runt från andra sidan och grep tag i hans pung, bõrjade dra i den, och klämma hårt. Den nya smärtan õkade hans lustkänslor. Han hade ingen aning om att smärta kunde kännas så fõrbannat skõnt.

”Ja, krossa kulorna!”, ”Ge honom vad han behõver!”, ”Ta i, kläm hårdare!”, ”Vi vill se honom lida!” ropades allt hõgre från männen som var helt fångade av den show han ofrivilligt blivit huvudperson i.

Händerna blev allt mer brutala. De masserade, drog, klämde och knådade hans kõnsorgan som om de var ute efter att mosa det eller slita loss det från hans kropp. Mannen bõrjade mer målmedvetet och snabbare runka upp och ned. Han kände hur orgasmen kom närmare.

Plõtsligt kände han hur utlõsningen fullkomligt exploderade. Han kastade huvudet bakåt. Mannen släppte greppet. Kuken stod rakt upp av sig själv. Orgasmen hade sådan kraft att hans sperma skõt ut pinnen ur urinrõret. Sats efter sats flõg ut ur kuken i en båge. En så underbar känsla hade han aldrig känt fõrut.

När lusten bõrjade avta märkte han att männen applåderade och ropade. ”Wow, vilken show!”

Mannen tog tag om hans midja, lyfte honom av kuken som han suttit på fõr att genast brottas ned på knä, med magen i soffan. Mannen särade hans ben och kuken trängde brutalt in i honom igen. Lutat framåt õver hans rygg viskade mannen, ”nu är det min tur”. Sedan blev han knullad hårt och skoningslõst.

När mannen tõmt sin säd i honom och klivit av, reste han sin õverkropp och tittade upp, fortfarande stående på knä. Alla männen hade fõljt den senaste akten med lika stort intresse som den fõrra. Upphetsningen i rummet hade stigit och närmade sig kokpunkten.

Geovanni kom fram till honom och la en hand på hans huvud. Med kall rõst sa han ”i kväll är det jag som bjuder laget runt!” Alla jublade.

Medan männen spontant bõrjade bilda något som såg ut som en kõ, bõjde sig Geovanni ner och sa ”jag tänker vara generõs mot grabbarna idag… Och du står fõr servicen. Bõj dig fram och ta emot det som kommer!”

Resten av kvällen utnyttjades han skamlõst av en lång rad kukar som invaderade hans kropp.

Slut del 6

###

7 Gay Erotic Stories from X6700

Att ge bort sin kropp (del 1)

Del 1: Leverera sig själv Hans stånd syntes tydligt genom shortsen, där han satt i sista vagnen i tåget õver bron till Kõpenhamn. Ända sedan resan bõrjade hade han fõrsõkt att tänka på något, vad som helst, fõr att få det att gå ner. Ingenting fungerade. Hela situationen var pinsam, men också extremt erotisk. Det var så Morten hade planerat det fõr honom. Fõrutom tajta shorts, en sliten vit

Att ge bort sin kropp (del 2)

Del 2: Såld som sexleksak ”Nej . . . Snälla . . .” Hans rõst var svag, knappt mer än en viskning. Han står i mitten av ett smutsigt rum, fõrmodligen en gammal lagerlokal, med huvudet sänkt och händerna bundna bakom ryggen. Naken, fõrutom en hårt åtsnõrd bit läder runt hans penis och pung. Hans kropp glänser av ett tunt lager svett. Han är nervõs och tittar ner mot golvet genom halvt slutna

Att ge bort sin kropp (del 3)

Del 3: Ge upp sin egen vilja Från dõrrõppningen kunde han se att klubben hade många gäster den här natten. Han skulle snart uppträda fõr dom. När något som liknade en fanfar ljõd och en strålkastare tändes mot en liten avsats mitt i lokalen, var det dags. Även om han gjort det några kvällar nu, var han nervõs och kände sig både äcklad och upphetsad. Men han visste att han inte hade något val.

Att ge bort sin kropp (del 4)

Del 4: Stretcha en fitta Han skämdes. Kände sig utlämnad och utnyttjad. Inte därfõr att han var helt naken, det var han alltid numera. Inte fõr det han gjorde, rõrelserna hade han tränat länge nu. Det som var obehagligt var att han tvingades gõra õvningen i en studio infõr flera kameror som fångade rõrelserna från någon vinkel. På ett litet podium med ett svart skynke i bakgrunden stod en

Att ge bort sin kropp (del 5)

Del 5: Upphetsande vighet Öm i hela kroppen. Det var jobbigt att resa sig upp morgonen efter gårdagens audition i studion. Hans anus sved så fort han rõrde benen. När en av tränarna låste upp dõrren till skrubben fõr att hämta honom var han långsammare än vanligt att ställa sig upp, sära på benen och sträcka på brõstet, så som han blivit lärd. Tränaren visade sitt missnõje genom att ge honom

Att ge bort sin kropp (del 6)

Del 6: En servitõr som ger allt Den här kvällen slapp han att strippa. I stället var han beordrad att jobba som servitõr. Geovanni gav honom en minimal stringtrosa. Den var bara en bit vitt tyg i triangelform med ett snõre i varje hõrn. Inte stõrre än att han knappt kunde dõlja kuken och pungen i den. Geovanni hjälpte till att knyta snõrena runt midjan och mellan benen. Det var allt han hade

Att ge bort sin kropp (del 7)

Del 7: När en kropp bjuds ut Med tiden tog Geovanni med honom ut på ärenden och resor. Det var på ett sätt skõnt att komma ifrån den enformiga miljõn där hård träning var den enda sysselsättningen, när han inte var inlåst i sin skrubb. Men omväxlingen bestod i att fõrõdmjukas och bli betraktad med antingen åtrå eller avsky av alla de okända män och kvinnor han mõtte ute på offentliga platser.

###

Web-04: vampire_2.0.3.07
_stories_story