Gay Erotic Stories

MenOnTheNet.com

Violat per gust

by Comterei


Aquell congres m’estava resultant insuportable. Les ponencies que es presentaven nomes tractaven anecdotes concretes de llocs concrets que nomes interessaven a qui les havia escrit i encara ni sempre perque alguns ponents llegien amb poca conviccio i poques ganes. A mes tots els tios eren tan lletjos que no aconseguien estimular la meva libido que estava dormida feia estona. Aprofitant un petit interval, vaig aixecar-me el mes discretament que vaig poder i vaig anar cap als lavabos.

Estava tot buit i net i entrava molta claror de les finestres obertes; sempre m’ha agradat pixar amb les finestres obertes, es com un exhibicionisme sense perills. Estava totalment distret descarregant la meva bufeta i mirant el carrer per la finestra, quan el soroll d’una porta en va trastornar i em va fer veure que no estava tot sol. D’una de les cabines del water sortia un jovenet, amb cara de magrebë, vestit amb una granota de treball força bruta de pintura; vaja vestit, el que es diu vestit no hi anava, perquê duia la granota baixada fins als genolls, probablement pensant netejar-se els “baixos” al lavabo; i quins “baixos”. Lluìa una verga morena, llarga i gruixudeta, tot i que relaxada, com la que un espera d’un jove magrebë. Va quedar aturat en veure’m, pero va somriure maliciosament quan va veure la meva agradable sorpresa i els meus ulls fixos en el seu aparell...

“Te gusta” em va etzibar, tot acariciant la seva verga, movent-la com si vulgues escorrer les darreres gotes d’orina... La situaciñ era tan sobtada, jo estava tan sense ganes de tornar a aquella sala avorrida del congres que tot d’una vaig sentir-me a mi mateix dient “És clar que m’agrada” sense ni pensar-m’ho. Dit aixñ i tenir la seva verga en les meves mans va ser tot u; el noi se va acostar i em besava els llavis amb sensualitat. Les nostres llengues començaren una batalla pacifica, encalçant-se pels racons de les nostres boques. Vaig recordar que tenia la bragueta oberta i la meva verga a l’aire quan ell me la va agafar i va comença uns lents moviments de masturbarcio. El flux de sentiments era tan agradable que no tenia conciencia ni del que feia i del lloc i el moment en que ho feia; nomes me deixava seduir pel peto interminable i per la caricia estimulant, mentre jo sacsejava aquella verga poderosa que s’havia posat dura com l’acer, perô calenta com una brasa...

Uns sorolls a l’exterior ens feren tornar a la realitat i ens separarem bruscament i cloguerem les nostres vergues en les seves braguetes, malgrat la dificultat d’amagar un membre erecte sense enganxar-se cap pel en la cremallera. Ell ho tenia mes facil, malgrat la seva verga descomunal, perque la granota era ampla. El soroll no va ser res, pero restarem tots dos muts i palplantats l’un davant de l’altre en la soledat del lavabo. Jo li vaig dir, de repent, si estava lliure i me va dir que së, que havia vingut a cercar feina i no l’havien volgut. Li vaig dir si voldria treballar per mi unes hores. I ell va respondre amb un somriure ampla i uns ulls brillants que si, tot dient “Yo te ayudo y tu me ayudas”. Me va semblar just i li vaig donar l’adreça del meu hotel i el numero de la meva habitaciñ i diners per un taxi.

Vaig sortir corrents i vaig agafar el primer taxi que passava tan depressa que semblava que el raptava. Vaig donar l’adreça de l’hotel i no trobava el moment d’arribar-hi. Abans d’arrencar vaig veure el meu moret que sortia lentament del palau de congressos i mirava a banda i banda cercant alguna cosa... No sé perqué pero tot eren embussos de transit i el taxi triava tots els carrers per on la circulacio era mes lenta. Per sort tenia l’aire condicionat engegat i aixô em feia baixar la tensiñ de la meva verga i m’ajudava a tranquilitzar-me. M’havia de preparar per una comunicaciñ multicultural, la tradicional amistat entre les dues riberes de la mar Mediterrània...

Vaig pagar i deixar una bona propina, per no esperar el canvi i vaig agafar la clau com si m’estigués pixant i necessites arribar a l’habitaciñ immediatament. Quan vaig tancar la porta darrera meu vaig sentir-me del tot alleujat. Me vaig treure la corbata i vaig llençar l’americana sobre la butaca, mentre em treia les sabates i les fotia sota el llit. Mes fresc vaig anar a rentar-me les dents i quan estava amb la boca plena de sabonera de la pasta de dents vaig sentir que trucaven a la porta, discretament. Vaig glopejar directament de l’aixeta i vaig anar a obrir sense ni assecar-me la boca. I allà estava ell, amb la seva granota bruta de pintura, el seu somriure als llavis i els seus ulls brillants. Me va costar un moment adonar-me’n que aquell tros d’home era meu. Me va dir “Puedo pasar?” i es clar, em vaig enretirar iel vaig fer passar i vaig tancar la porta en clau i cadena.

Nomes entrar va sentir-se la cremallera baixant ràpidament i quan se’m va girar ja duia la granota sobre els seus peus i venia cap a jo amb la seva verga pendulant i gloriosa. I novament me va besar d’aquella manera violent i suau, penetrant, dolça i humida, calida i refrescant. Jo nomes podia concentrar-me en aquell bes mentre les seves mans m’arrencaven literalment la meva roba; va saltar un boto de la camisa i el dels pantalons va resistir perque jo mateix el vaig descordar abans que me l’arranques. I alla estaven els dos, nus, abraçats ja, besant-nos a l’entrada de la meva habitaciñ freda d’un hotel Ibis.

Me va conduir cap al llit i m’hi va llençar violentament i se’m va llençar a sobre com un tigre. La seva verga, ja dura i empinada fregava la meva que era a punt d’explotar i els seus petons anaven de la meva boca al meu coll, ensalivant-me tot, mentre les seves mans massegaven el meu cos i jo no sabia on sentia mes plaer... Tot jo era plaer. Va sacsejar la meva verga, com si vulgues masturbar-me rapid i de seguida ho va deixar. Les seves mans van anar cap al meu cul, apretant fort les meves natges i separant-les mentre alguns dits s’obrien pas cap al meu anus. Va xuclar-se dos dits de la seva ma dreta i mentre tornava a besar-me me’ls ficava al cul, tot donant-els-hi voltes i obrint-me l’anus; la punta dels dits roçava la meva prostata i jo no sabia com havia de soportar totes aquelles glopades de plaer que em venien de dalt i de baix.

Feia una estoneta que no em besava quan vaig sentir que prenia les meves cames i se les col.locava sobre les seves fortes espatlles. Quan vaig obrir els ulls per veure que passava vaig sentir un dolor fort al meu esfinter anal; el cap d’aquella vergota empenyia violentament per entrar; va escopir abundantment sobre la seva verga i sobre el meu cul i sense esperar me va penetrar de forma salvatge. Jo no era verge no, no us penseu; m’havien follat moltes vegades i vergues de dimensions diferentes, pero mai no havia sentit un dolor tan fort i no m’havia sentit violat d’aquella manera... Vaig voler incorporar-me i enretirar el meu cul, pero me va agafar els braços amb força i em va culejar de forma rabiosa. No me deia res, pero la seva cara denotava mes rabia que plaer, segur que pensava que no mereixia cap respecte una puta cristiana maricona... Les llagrimes me queien dels ulls i regalimavem per la cara fins dins de les mes orelles. No podia mourem i, el mes fotut de tot, era que el dolor havia passat i ara m’envaia un plaer indescriptible. Sentia aquella verga, grossa i calenta tan dintre meu que semblava que m’havia de sortir per la boca; les seves anques colpejaven les meves natges en cada envestida i els seus ous, peluts i grossos roçaven el meu cul intermitentment. Jo plorava i disfrutava, secretament, humiliat per disfrutar, pero m’ho havia cercat.

De repent el seu cos es va contraure i la seva cara va tenir un gest de dolor. Enfonçant encara més aquella polla dintre meu, vaig notar com s’inflava i les glopades de la seva llet calenta omplien el meu estomac; aixo me semblava encara que sabia que tot i la seva potencia del recte no havia passat. Pero les onades de llet, de polla i de contraccions m’omplien del tot. Quan va buidar del tot els seus ous dintre meu, va sortir mes rapid encara del que havia entrat i va anar cap al lavabo que havia quedat obert i amb el llum ences de quan em rentava les dents. Jo vaig deixar caure els peu a terra, mentre el cul em coia i la llet calenta d’aquell semental em regalimava cames avall. Encara no havia decidit que fer quan ell sortë i es vesti la granota i em demana diners:”dinero, dinero”. Atordit com estava li vaig indicar les meus pantalons que agafa d’una revolada; agafa la meva cartera i l’obri i va prendre tots els billets de cinquanta euros que tenia. Jo m’havia aixecat intentant recuperar la cartera i controlar la situacio. Pero ell llença la cartera a terra, em va besar violentament i se’n va anar cap a la porta i sorti i tanca rapidament, mentre em deia “ves a buscar mas dinero porque volvere a follarte, puta vieja”.

Vaig caure sobre el llit i aquesta vegada vaig plorar com una criatura, sense poder aturar les convulsions. Decididament el congres havia estat un fracas i me n’havia d’anar cap a casa immediatament. Caldria treure força de flaquesa i recordar la força del mascle que me va violar com un plaer masoquista irrepetible.

comterei

Comterei@yahoo.com

###

10 Gay Erotic Stories from Comterei

... i al final que?

No es pot negar que era molt guapo. Era alt com jo (prop de 1,80m), perô de pell morena i faccions andines, amb una boca petonera i els cabells... Els cabells eren negres, d'un negre intens, i llisos, i els duia llargs i sempre ben nets, fins i suaus; de vegades es feia una cua, pero sovint li queien davant la cara i se'ls enretirava amb la ma, amb un gest mascle i excitant. Com a bon llati es

A la sauna

comterei comterei@yahoo.com Hi havia anat tot sol moltes vegades, pero mai hi havia anat amb tan bona companyia. Algunes tardes, quan acabava la feina mes aviat, en comptes de tornar directament cap a casa, anava a rodar pel centre, a mirar aparadors i contemplar els canvis de la meva ciutat, que no s’aturen mai. Com que no prenc begudes alcoholiques ni m’agradava menjar tot sol, caminava i

A les fosques

El llum se’n va anar de repent i vaig quedar completament a les fosques. Des de que no fumo no tinc cap element per il.luminarme, ni que sigui breument, per saber on poso els peus. No sé perquê m’he quedat a la feina fins tan tard, ara he perdut quasi tot el que havia escrit (la mania de no anar salvant els textos!) i no sé com podré sortir d’aquesta maleida oficina. No me queda altre remei que

Antic alumne

Antic alumne Estic acostumat a tenir davant joves, guapos i esportius, pendents de les meves paraules a classe. Ja fa anys que en faig de classes, i sempre he dit que no es poden tenir relacions amb estudiants; ni amb ties ni amb tios. No cal que digui que a jo son els tios els que m’agraden, es clar. Intento sempre fer classes el primer quatrimestre, perque en arribar la primavera els cossos

El fill de la professora

L'aviñ arribava amb retard, com sempre; feia més d'una hora que estava a l'aeroport, amunt i avall, esperant que el vol de Madrid aterrés... Una col.lega argentina que sempre havia estat molt amable amb jo, em recomenava el seu fill arquitecte que volia fer un màster a la famosa escola de Barcelona. L'havia d'anar a cercar, acompanyar-lo a l'habitacio que tant m'havia costat de llogar-li en un

El millor amant

comterei comterei@yahoo.com Us puc ben assegurar que generalment soc passiu en les meves relacions sexuals. Probablement perquê aixë vaig esser iniciat la primera vegada (podeu llegir la meva primera vegada signada encara com l’etern estudiant, abans d’esdevenir comterei). Probablement també perque en repos la meva verga no es gaire grossa, sobretot quan estic a l’aigua quasi desapareix com

Un

Leo Cabrera Rio, 03.05.03 No sé decir si era hermoso, pero sus ojos me cautivaron desde el primer momento. Entré en la tienda atraëdo por esos ojos y ahora debëa escoger algunas prendas de ropa para justificar mi estancia en aquel local. La verdad era que la tienda era para gente joven y no era fácil encontrar algo que me conviniera, pero aquel vendedor de los ojos atractivos trabajaba a

Un Regalo en la Tienda

No sé decir si era hermoso, pero sus ojos me cautivaron desde el primer momento. Entré en la tienda atraëdo por esos ojos y ahora debëa escoger algunas prendas de ropa para justificar mi estancia en aquel local. La verdad era que la tienda era para gente joven y no era fácil encontrar algo que me conviniera, pero aquel vendedor de los ojos atractivos trabajaba a comisiñn y me ayudñ a seleccionar

Una mica a contracor

Una mica a contracor No se ni com va començar tot, pero alla estava jo, amb un tio que no podia veure que em ficava i em treia la seva polla pel meu cul, mentre m’aguantava literalment pels braços i amb premia els pits fins a fer-me mal i tot, i un negraç o mulat, de cos ben definit em xuclava la meva polla amb têcnica deliciosa. No va durar gaire la cosa, perquê mentre el de darrera quasi

Violat per gust

Aquell congres m’estava resultant insuportable. Les ponencies que es presentaven nomes tractaven anecdotes concretes de llocs concrets que nomes interessaven a qui les havia escrit i encara ni sempre perque alguns ponents llegien amb poca conviccio i poques ganes. A mes tots els tios eren tan lletjos que no aconseguien estimular la meva libido que estava dormida feia estona. Aprofitant un petit

###
Popular Blogs From MenOnTheNet.com

Please support our sponsors to keep MenOnTheNet.com free.

Web-01: vampire_2.0.3.07
_stories_story