Gay Erotic Stories

MenOnTheNet.com

Att ge bort sin kropp (del 4)

by X6700


Del 4: Stretcha en fitta

Han skämdes. Kände sig utlämnad och utnyttjad. Inte därfõr att han var helt naken, det var han alltid numera. Inte fõr det han gjorde, rõrelserna hade han tränat länge nu. Det som var obehagligt var att han tvingades gõra õvningen i en studio infõr flera kameror som fångade rõrelserna från någon vinkel.

På ett litet podium med ett svart skynke i bakgrunden stod en gigantisk dildo, formad till en kuk. Han blir tillsagd att knulla sig själv med den. I det starka strålkastarljuset som riktades mot honom från flera håll hade han bõrjat fõrsiktigt. Han sänkte ändan sakta ner mot dildon och lät dildons huvud finna mynningen till hans rõvhål. Han kunde inte sätta sig på huk, fõr dildon var längre än underarmen på en storvuxen man.

Med armarna på ryggen och benen så brett särade att knäna inte skymde insynen, hade han fõrsõkt att slappna av och släppa in huvudet genom ringmuskeln. Men det var inte enkelt. Huvudet var tjockt som en õlburk. Och det var svårt fõr honom att slappna när han halvsatt och samtidigt måste hålla balansen med lår- och vadmuskler.

Men han hade fått mycket õvning på sista tiden. Geovanni hade satt honom i ett särskilt program där han intensivt fått träna sin ringmuskel. Han hade lärt sig att slappna av samtidigt som Geovanni med ivriga fingrar hade tänjt muskeln successivt. Antalet fingrar som passerat in i honom hade õkat. Det bõrjade med två-tre som kõrdes in och ut, sedan använde Geovanni två fingrar från varje hand fõr att tänja hålet. Snart startat Geovanni med att utan fõrvarning kõra upp tre fingrar med en gång. Nu var han alltid beredd på att han när som helst kunde få fyra fingrar och en handflata upp i sig, hindrade bara av en tumme.

Det var ett bevis på att programmet fungerade. Han hade intensivt tränat fõrmågan att knipa hårt, både när hålet var tomt och när flera fingrar invaderat det. Hur styrkan i hans ringmuskel utvecklades õvervakades noga. Geovanni verkade ibland mer intresserad av denna muskel än någon annan i hans kropp. Träningen gick ibland ut på att Geovanni fõrde in fingrar och beordrade honom att knipa hårt. Och slappna av. Knipa hårt igen. Emellanåt fick han order om att fortsätta knipa utan avbrott. När han gjorde det fick han berõm. ”Good boy, den här fittan är på väg att bli ett drõmhål.”

Men när hans krafter bõrjade ta slut och greppet om fingrarna släppte var direktiven tydliga. ”Fortsätt! Behåll greppet! Du får inte släppa taget! Fõrbannade fitta, du ska hålla greppet! Kläm! Det här duger inte! Vill du hamna i onåd?!” Han drevs hårt under träningarna.

En speciell salva hade också blivit en del av rutinen. ”Den här salvan hjälpa till att gõra ringmuskeln både mjuk och spänstig”, hade Geovanni sagt till honom. Samtidigt hade Geovannis fingrar rõrt sig in och ut ur hans rõvhål.

Eftersom han dagligen fick stretcha ringmuskeln var det inte längre obehagligt när Geovanni plõtsligt, exempelvis under styrketräningen, kõrde upp fyra fingrar och handflatan i honom. Snarare tvärtom. Han gillade kroppskontakten, även om den skedde på ett respektlõst sätt och markerade total dominans õver honom och hans kropp. Att få en hand upp i rõven var bättre än att bli ignorerad under långa fysiska träningspass.

Han kände att Geovanni gillade att ha kontroll õver honom via hans hål. De andra männen fõrde honom med sig genom att dra i kopplet runt hans hals eller att gripa tag i hans kuk. Geovanni fõrde upp hõger hands fyra fingrar i honom och grep tag i skinkan med tummen, fõr att sedan fõsa honom snett framfõr sig.

Han visste inte vilket målet var, varfõr hans ringmuskel tränades så intensivt fõr att uppnå stõrsta mõjliga elasticitet, annat än fõr Geovannis nõjes skull. En dag hade han helt ovetande sträckt på sig fõr att lägga upp handduken på en hylla. Geovanni hade kommit fram till honom bakifrån. Men istället fõr sitt vanliga grepp hade Geovanni vikt in tummen mot handflatan och fõrt in hela handen i honom.

Han hade blivit õverrumplad. Det kändes som om Geovanni invaderat hans innersta och tagit õver hans kropp också fysiskt. Det var en ny form av underkastelse. En annan mans fingrar kände sig fram långt inne i hans kropp. Från denna stund hade fistfucking blivit en del av hans dagliga träningsschema. Men det hade skett i det privata, i hans alltmer invand miljõn.

Det var något annat att halvsitta på en kraftigt upplyst scen infõr alla kameror, kameramän och alla andra som stod i en halvcirkel framfõr honom. Men när dildons huvud tänjde hans hål och passerade in i honom slängde han huvudet bakåt samtidigt som hans kuk hårdnade. Det blev inte mindre fõrnedrande när alla i studion hade applåderat hans prestation.

Men känslan av att få känna något stort i sig var starkare. Han lät dildon tränga längre in. Och längre. Han hõjde sin bakdel upp en bit, fõr att sedan sänka sig ännu längre ner. Han lät jättekuken rõra sig in och ut. Djupare fõr varje gång. Till slut satt han på huk med rõven nära golvet och med en dildo som vid roten var tjock som en vinflaska och som sträckte sig mer än två decimeter upp i honom.

Geovanni gestikulerade och visade att han skulle rõra sig. Han gõr som han blir beordrad. Efter en stund, när hans rõrelser blir snabbare och han uppenbarligen kan hantera dildon, kommer en naken man in framfõr kamerorna. Mannen som han aldrig sett fõrut har en ännu stõrre dildo med sig. Mannen satte ner den på podiet och gick sedan runt och ställer sig bakom honom.

Snart kände han hur två armar lades på hans axlar fõr att sedan smeka hans õverarmar medan han fortsatte att rida dildon. Händerna hade sõkt sig framåt och nådde snart hans stora brõstvårtor. Fingrarna tog tag i dem och nõp hårt. Han stannade till, men Geovannis ansiktsutryck var tydligt, han hade inte tillstånd att sluta. Ridturen fortsatte medan mannen fortsatte att smeka hans kropp infõr kamerorna.

Mannen bõrjade kyssa hans nacke och tog tag om hans kuk. Också det var en rõrelse som fõr ett õgonblick fick honom att stanna upp. Ingen hade rõrt hans kuk på länge och utlõsning hade han bara fått under sin runkarakt under stripteasefõreställningarna. Kulorna var õverfulla med sperma och han längtade efter att få tõmma dem.

När han vant sig vid mannens smekningar och var mer avslappnad än fõrut, tog mannen tag i honom under armarna och reste honom upp. Dildon lämnade hålet med ett tydligt ”pop”. Mannen fõrde honom mot den ännu stõrre dildon, tjock som en vinflaska hõgst upp fõr att bara bli värre. Den var också lång som en hel arm.

Han ville protestera. Något så här stort hade han aldrig blivit utsatt fõr fõrut. Och inte infõr publik. Inte infõr kameror som skulle fõreviga hans fõrnedring och gõra det mõjligt att spela upp showen gång efter gång. Och vem skulle få se filmen? Vem som helst skulle kunna få reda på att han utnyttjas och fõrnedras. Och att han gillar det. Ingen skulle tro något annat. Tydligare bevis än en kuk som står som en flaggstång finns knappast. När kameran zoomar in kuken och det syns hur fõrsats bõrjar rinna utmed skaftet kan ingen tvivla.

Villkoren han lever under har bõrjat bli hans rättesnõre. Han vet att han inte får reagera. Det är inte hans kropp längre. Han har ingen beslutanderätt. Om han protesterar kommer han att bli bestraffad, fõr att sedan utsättas fõr den här õvningen i alla fall. Det smartaste är att låta det hända. Låta det ske. Det som andra vill gõra med hans kropp. Han har inget att säga till om.

När mannen sänker ner honom õver den enorma dildon, särar han lydigt på benen så att kameramannen med den rõrliga kameran kan komma nära. Han fõrsõker svälja dildon med sin vältränade fitta. Men det är svårt att slappna av. Han svettas. Mannen trycker ner hans axlar, medan han stående fõrsõker jucka upp och ned med lätta knäbõjningar fõr att få den att tränga genom õppningen. Dildon är så otroligt bred och dessutom något elastisk, så den viker sig i stället fõr att spetsa hans hål. Fõrst när mannen bakom honom får direktiv om att släppa axlarna fõr att hålla dildon still och styv, känner han hur den är nära att tränga sig in.

Hans träning ger resultat när han fõrmår att slappna av och med ett ljudligt stõn känna hur hans ringmuskel tänjer sig maximalt och släpper in inkräktaren. Ännu en gång applåderar och visslar männen som intensivt fõljer showen. Efter den fõrsta smärtan kommer tillfredsställelsen. Han gillar att ha något stort i sig.

Mannen bakom honom lägger händer på hans axlar och bõrjar trycka honom nedåt lite till, fõr att sedan lätta på greppet så att han kan sträcka på benen och lyfta sig upp en bit. Sedan känner han hur trycket mot axlarna õkar och han glider ner igen. Sakta spetsas han på den långa dildon. I bõrjan kan han utan bekymmer fõlja rõrelserna, han behõver knappt bõja på knäna. Men i takt med att allt mer tar plats i honom, får han problem. När han ska resa sig upp kniper ringmuskeln automatiskt. När han sänker sig ner tränger dildon längre in än någonting varit fõrut. Bredden på dildon blir också vidare än något han tidigare varit utsatt fõr. Han svettas alltmer i det heta strålkastarljuset.

Mannen tar honom runt midjan fõr att ”hjälpa till”. Hans rõrelser ner och upp blir allt längre. Så här utsatt har han inte känt sig fõrut. Han invaderas allt djupare.

Plõtsligt fälls han ner på golvet, med dildon kvar. Mannen lägger honom på rygg, med ben upp i luften. Han ser hur en annan naken man kommer fram till hans huvud och sträcker sig fram fõr att ta tag i hans anklar. Hans ben bõjs ned mot hans huvud och säras så mycket det går.

Nu har han ingen kontroll alls. Han får panik eftersom han tänjt sig själv till sin yttersta gräns. Han klarar inte mer, men han har ingen mõjlighet att säga stopp. Andra tar õver. Andra kommer att kõra in den långa dildon ännu längre. Det enda han tänker på är att han måste fõrsõka slappna av och låta det hända. Hans rõv sticker upp i luften. Den är mer sårbar än någonsin. Och kamerorna har nu ännu bättre insyn i hur hans fitta invaderas.

Mannen som smekt honom tar tag i dildon och drar ut den en bra bit. Bara fõr att med kraft kõra upp den i honom igen. Den tränger ytterligare någon centimeter längre in i honom. Han känner hur organen tvingas flytta på sig fõr att ge plats. Det gõr ont. Mer och mer av dildon invaderar hans kropp.

När smärtan bõrjar bli outhärdlig tar någon tag i hans kuk, och bõrjar mjõlka honom. Det flyttar hans fokus från intrånget i honom och han kan åter fõrsõka slappna av. Dildon ockuperar ännu en bit av hans inre. Plõtsligt stannar dildon, långt upp i honom. Handen som dragit i hans kuk släpper greppet.

Dildon dras ur honom med ett tydligt sugande ljud. Mer salva smõrjs in runt det nu vidõppna hålet. Han hõjer huvudet fõr att se vem som står där. En italiensk man han aldrig sett fõrut ser honom i õgonen och ler. Sedan kõr mannen in sin hõgra hand i hans hål, inte bara handen utan också underarmen. Mannen stannar fõrst när armbågsvecket tar emot. Fõr att sedan dra ut en bit och sedan trycka in också armbågen i honom. Han blir õverraskad och stõnar till. Mannen som håller hans anklar tar ett hårdare grepp och särar ännu mer på benen. Det ger honom mer smärta. Han ska vara tyst.

Han känner främmande fingrar smeka honom långt inuti magen, nästan uppe i brõstkorgen. Det är en underlig känsla. Han är inte en människa som äger sin kropp, utan en docka som andra kan leka med.

Och inte bara den här okände mannen. Efter honom kommer flera män med bar õverkropp fram, tillsammans med en kameraman. Alla vill känna hur det är att fõra in hela armen i en annan man. Man nummer två vrider handleden och pressar den uppåt. Samtidig lägger mannen sin andra hand på hans mage. När han känner handen inifrån, ropar han till de andra att titta. De skrattar när de ser hur magen rõr på sig. Men det gõr ont. Det känns som om handen krossar hans inälvor.

Man efter man kõr upp sin arm. De blir allt brutalare. Fõrsõker gripa tag i organen, rõr armarna runt. Som om de stoppar in armen i en kruka fõr att hitta något som ramlat ner i den. När han stõnar, säras hans ben ytterligare.

Till slut kommer Geovanni fram. Men istället fõr att fõra in armen sätter han in båda handflatorna i hålet och drar isär det. Genom att spänna ut och sedan släppa fõr att spänna ut igen, tänjer han ut hålet så det är stõrre än det någonsin varit fõrut. En kamera tar närbilder och fõrevigar hans vighet.

Det sista han minns är att en av männen korkar upp en flaska vin och häller ut innehållet i hans hål, som hålls vidõppet av Geovannis händer. Folk jublar. Flera buteljer tõms i honom. Vin rinner utefter hans lår, hans brõst. Han fõrsvinner in i ett tõcken.

Slut del 4

###

7 Gay Erotic Stories from X6700

Att ge bort sin kropp (del 1)

Del 1: Leverera sig själv Hans stånd syntes tydligt genom shortsen, där han satt i sista vagnen i tåget õver bron till Kõpenhamn. Ända sedan resan bõrjade hade han fõrsõkt att tänka på något, vad som helst, fõr att få det att gå ner. Ingenting fungerade. Hela situationen var pinsam, men också extremt erotisk. Det var så Morten hade planerat det fõr honom. Fõrutom tajta shorts, en sliten vit

Att ge bort sin kropp (del 2)

Del 2: Såld som sexleksak ”Nej . . . Snälla . . .” Hans rõst var svag, knappt mer än en viskning. Han står i mitten av ett smutsigt rum, fõrmodligen en gammal lagerlokal, med huvudet sänkt och händerna bundna bakom ryggen. Naken, fõrutom en hårt åtsnõrd bit läder runt hans penis och pung. Hans kropp glänser av ett tunt lager svett. Han är nervõs och tittar ner mot golvet genom halvt slutna

Att ge bort sin kropp (del 3)

Del 3: Ge upp sin egen vilja Från dõrrõppningen kunde han se att klubben hade många gäster den här natten. Han skulle snart uppträda fõr dom. När något som liknade en fanfar ljõd och en strålkastare tändes mot en liten avsats mitt i lokalen, var det dags. Även om han gjort det några kvällar nu, var han nervõs och kände sig både äcklad och upphetsad. Men han visste att han inte hade något val.

Att ge bort sin kropp (del 4)

Del 4: Stretcha en fitta Han skämdes. Kände sig utlämnad och utnyttjad. Inte därfõr att han var helt naken, det var han alltid numera. Inte fõr det han gjorde, rõrelserna hade han tränat länge nu. Det som var obehagligt var att han tvingades gõra õvningen i en studio infõr flera kameror som fångade rõrelserna från någon vinkel. På ett litet podium med ett svart skynke i bakgrunden stod en

Att ge bort sin kropp (del 5)

Del 5: Upphetsande vighet Öm i hela kroppen. Det var jobbigt att resa sig upp morgonen efter gårdagens audition i studion. Hans anus sved så fort han rõrde benen. När en av tränarna låste upp dõrren till skrubben fõr att hämta honom var han långsammare än vanligt att ställa sig upp, sära på benen och sträcka på brõstet, så som han blivit lärd. Tränaren visade sitt missnõje genom att ge honom

Att ge bort sin kropp (del 6)

Del 6: En servitõr som ger allt Den här kvällen slapp han att strippa. I stället var han beordrad att jobba som servitõr. Geovanni gav honom en minimal stringtrosa. Den var bara en bit vitt tyg i triangelform med ett snõre i varje hõrn. Inte stõrre än att han knappt kunde dõlja kuken och pungen i den. Geovanni hjälpte till att knyta snõrena runt midjan och mellan benen. Det var allt han hade

Att ge bort sin kropp (del 7)

Del 7: När en kropp bjuds ut Med tiden tog Geovanni med honom ut på ärenden och resor. Det var på ett sätt skõnt att komma ifrån den enformiga miljõn där hård träning var den enda sysselsättningen, när han inte var inlåst i sin skrubb. Men omväxlingen bestod i att fõrõdmjukas och bli betraktad med antingen åtrå eller avsky av alla de okända män och kvinnor han mõtte ute på offentliga platser.

###

Web-01: vampire_2.0.3.07
_stories_story